Milica Todorović nakon raskida: Moj najveći strah je od samoće

Autor:

02.12.2020 15:37

Foto:

Foto:



Pevačica Milica Todorović nakon raskida višemesečne veze sa glumcem Petrom Strugarom koji se desio početkom godine priznaje da je oduvek volela duge i stabilne veze.

Naime, do svoje 30. godine, koliko sada ima, pevačica je čak 13 godina provela u vezama, a poslednja sa glumcem neslavno se završila. Baš zato, nije čudo što lepa plavuša ima strah od samoće i što od kada je bez partnera uživa u društvu jedne kuce.

- Moja priča sa Petrom je završena. Ne gledam u prošlost, već samo u budućnost. Vidite da sam sada prava dama sa psom. Ne volim kad sam sama, iskreno, moj najveći strah je od samoće. Zato sada imam kucu i nikad mi nije dosadno - rekla je iskreno atraktivna plavuša za "Hit Informer".

Milica ne krije ni to da kada joj je najteže traži pomoć psihoterapeuta:

- On mi mnogo pomaže. Kad god mi zatreba razgovor, odem kod njega. Ponekad se suočavamo sa raznim problemima i ne možemo sami da ih rešimo. Kad bi ljudi shvatili da je odlazak kod stručnog lica najbolje utrošen novac, onda ih ne bi bilo sramota. Obožavam te seanse! Odem, izručim sve svoje probleme, ponekad se rasplačem, skinem teret... Ma milina! Drugačije je nego kada ispričaš prijatelju, jer sve vreme imaš na pameti da prekoputa tebe sedi lekar. Prija mi to i svima bih rado preporučila - savetuje pevačica.

Podsećamo, kako je krenula pandemija, tako je došao i kraj ljubavi između lepe Milice i Petra. O pravim razlozima koji su doveli do kraha njihove ljubavi nisu želeli da govore za javnost, te se sve svodilo na spekulacije tabloida.

Petar Strugar se samo jednom oglasio nakon njihovog raskida:

– Milica i ja smo okončali vezu. Ništa ružno se nije desilo među nama, niti će se desiti. Korona nije doprinela tome. Razlog za prekid veze su najstandarniji ljudski odnosi i sve ono što oni nose. Milica je fantastična osoba. U kontaktu smo s vremena na vreme – otkrio je tada Strugar za “Gloriju”.

story.rs/NP

Autor