Prvi put kada se pojavila na sceni bilo je očigledno da je Milica Todorović drugačija od devojaka na koje smo navikli da gledamo na bini. Prelepa, ali u isto vreme pomalo nezgrapna, Milica vrlo često svojim izjavama iznenadi javnost, a tako je bilo i ovog puta, kada je otkrila da ume i da se potuče.

- Niko mi ništa ne može. Kad bi mi neko prišao na grub način, dobio bi ozbiljnu pesnicu, ja znam da se tučem - otkriva Milica s širokim osmehom.

Pročitajte i Milica Todorović uživa na egzotičnoj lokaciji, a društvo joj pravi misteriozni muškarac?

Možda je takav stav i neophodan, s obzirom da pripadnice nežnijeg pola vrlo često u ovoj branši nailaze na nepristojne ponude, ali i prostačko ponašanje određenih muškaraca. Međutim, Milica ističe da takvih problema za sada nije imala, a da joj na nešto drugačije stavu od većine žena najviše zamera - mama.

- Pevanjem se bavim već 18 godina. Pevam od 11. godine, nikad nisam imala nepristojne ponude zato što ja imam takav stav, pa mi mnogi zameraju, a najviše moja mama - otkriva Milica za Telegraf.

Pročitajte i Milica Todorović liniju dovela do savršenstva: novim fotkama oduševila javnost!

Svojevremeno je i jedna od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima sugerisala Milici kako bi ponekad, ipak trebalo da se ponaša kao dama, međutim Milica za to ne mari.

- Kad su u pitanju koleginice, Ceca Ražnatović je nekad znala da me pozove, to je davno bilo, i kaže: 'Zašto nekad malo ne budeš dama?' A ja joj odgovorim: 'Šta ću, to sam ja'. Izgradila sam taj štiti odmalena baš da bi se zaštitila - zaključila je Milica Todorović.

 

Čitajte i:

Komentari (3)

Loading
Vjera 15:53 25.07.2021

A bas je dama .. satorska pevaljka, kriminalka , potencijalni ubica, krivotvorac testamenta zena najveceg pljackasa i ratnog zlocinca.., Treba li jos????