Ponašanje Milice Todorović prokomentarisala i Ceca Ražnatović, evo šta je rekla!

Autor:

04.07.2021 19:30

Foto:

Foto:

Milica Todorović karijera popularne pevačice oduvek je privlačila veliku pažnju zbog njenog nesvakidašnjeg odnosa prema javnom životu.



Prvi put kada se pojavila na sceni bilo je očigledno da je Milica Todorović drugačija od devojaka na koje smo navikli da gledamo na bini. Prelepa, ali u isto vreme pomalo nezgrapna, Milica vrlo često svojim izjavama iznenadi javnost, a tako je bilo i ovog puta, kada je otkrila da ume i da se potuče.

- Niko mi ništa ne može. Kad bi mi neko prišao na grub način, dobio bi ozbiljnu pesnicu, ja znam da se tučem - otkriva Milica s širokim osmehom.

Pročitajte i Milica Todorović uživa na egzotičnoj lokaciji, a društvo joj pravi misteriozni muškarac?

Možda je takav stav i neophodan, s obzirom da pripadnice nežnijeg pola vrlo često u ovoj branši nailaze na nepristojne ponude, ali i prostačko ponašanje određenih muškaraca. Međutim, Milica ističe da takvih problema za sada nije imala, a da joj na nešto drugačije stavu od većine žena najviše zamera - mama.

- Pevanjem se bavim već 18 godina. Pevam od 11. godine, nikad nisam imala nepristojne ponude zato što ja imam takav stav, pa mi mnogi zameraju, a najviše moja mama - otkriva Milica za Telegraf.

Pročitajte i Milica Todorović liniju dovela do savršenstva: novim fotkama oduševila javnost!

Svojevremeno je i jedna od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima sugerisala Milici kako bi ponekad, ipak trebalo da se ponaša kao dama, međutim Milica za to ne mari.

- Kad su u pitanju koleginice, Ceca Ražnatović je nekad znala da me pozove, to je davno bilo, i kaže: 'Zašto nekad malo ne budeš dama?' A ja joj odgovorim: 'Šta ću, to sam ja'. Izgradila sam taj štiti odmalena baš da bi se zaštitila - zaključila je Milica Todorović.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (3)

Loading
Dalibor

10.07.2021 20:40

Kako lepa Zena to je neverovatno .

Vjera

25.07.2021 15:53

A bas je dama .. satorska pevaljka, kriminalka , potencijalni ubica, krivotvorac testamenta zena najveceg pljackasa i ratnog zlocinca.., Treba li jos????

Brano

26.07.2021 16:23

Lepa kao šimpanza... A tako je gradjena...