Čuveni glumac Radoš Bajić svoju porodicu oduvek je nastojao da sakrije od radoznalih objektiva fotografa, međutim, zbog prirode posla kojim se bavi to nije uvek bilo moguće. Radoš uživa u srećnom braku sa suprugom Milenom, a svoju ljubav supružnici su krunisali naslednicima, sinom Nedeljkom Bajićem koji je takođe glumac i ćerkom Jelenom Bajić Jočić.

 

 

Nedeljko se katkad i pojavljuje u javnost, međutim Radoševa ćerka Jelena vrlo retko se eksponira, iako je njena profesija usko vezana za film. Jelena je po zanimanju reditelj i izvršni producent, a učestvovala je u realizaciji jedne od omiljenih domaćih serija 'Selo gori, a baba se češlja'. 

Pročitajte i Radoš Bajić hospitalizovan, glumac broji dane u bolnici!

 

 

Iako svoju porodicu nastoji da sačuva od radoznalih očiju javnosti, Radoš je, kao i svaki ponosan otac nedavno objavio fotografiju sa sa Jelenom i Nedeljkom, te suprugom Milenom, a povod za fotku bio je sjajan.

- Danas smo imali malo porodično slavlje. BIG MAMI, mojoj supruzi Mileni je bio rođendan. Koji? Nećemo o tome, mi, naša deca, naša porodica, na mnogaja ljeta draga moja - poručio je Radoš, te oduševio svoje pratioce.

 

 

Jelena je nedavno debitovala na domaćoj sceni premijerom svog prvenca 'Led'. A ako je suditi po premijeri, Bajićevu naslednicu očekuje blistava karijera.

 

Komentari (1)

Loading
Dusan 18:30 14.05.2021

Pratm tvoju karijeru Radose i zavidim ti na tvom uspehu.super ti je porodica Volim vas i voleo bih vas upoznati licno Volim prirodne ljude.Radosav mi je super lik pozdrav jos jednom.