Samo za Gloriju

Miloš Biković konačno progovorio o slučaju Lečić: Ne odričemo se čoveka!

Autor:

21.04.2021 11:30

Foto:

Foto:

Miloš Biković otvoreno je govorio o slučaju Lečić. Popularni glumac u ekskluzivnom razgovoru za naš magazin dotakao se teme koja je potresla region, a evo šta misli o tome!



Jedan od naših najzaposlenijih glumaca Miloš Biković (33) osvrnuo se na potez dela ansambla predstave 'Kada su cvetale tikve' koji je odlučio da glumca Branislava Lečića udalji iz postave dok se situacija zbog optužbi da je silovao koleginicu Danijelu Štajnfeld ne reši.

Jakov Simovic

 

Pročitajte i Nakon Danijele Štajnfeld i ova glumica optužila je Branislava Lečića za silovanje: Imala sam samo 18 godina!

- Mi nismo ništa govorili već smo hteli da od medijske hajde zaštitimo pozorište i predstavu koja se bavi temom silovanja. Ne odričemo se čoveka dok sud ne donese odluku. On je igrao ulogu u alternaciji. Nismo želeli da neko od nas dođe u neprijatnu situaciju, a ni Lečić. Podržao sam inicijativu da on ne igra u predstavi dok traje suđenje - otkrio je Bikoviću u aktuelnom izdanju magazina Gloria!

 

Komentari. (1)

Loading
Jadranka

22.04.2021 19:08

Ne odrices se a odrekao se. Kakvo licemjerjee! Koga stitis? Ko te ovlastio da ti nekog stitis, tako sto ga udaljis?! Sta sad pokusacas da peres ruke nekim glupim izjavamo, rekao si sta si imao. Taj BL meni nije nista, nikad ga u zivotu vidjela nisam, upoznala niti meni neko blizak. Ali ne volim licemjerne ljude a jos manje kad me neko pokusaca ubijediti u nesto sto je ocigledno.