Zvaničan kraj

Adel konačno stavila tačku na brak - Ko će dobiti starateljstvo nad sinom?

Autor:

12.03.2021 11:00

Foto:

Foto:

Adel ljubav sa svojim doskorašnjim suprugom odavno ne uživa. Doskorašnji supružnici pre izvesnog vremena su se razišli a sada je tačka na ljubav stavljena i zvanično.



Višestruka dobitnica brojnih nagrada u poslednje vreme popunjavala je novinske stupce svetskih medija svojim privatnim životom, više nego anđeoskim glasom po kojem je do skoro bila prepoznatljiva. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Adel ljubav koja se ugasila!

O ljubavnom životu Adel dosta se nagađalo, međutim, kako su nedavno u javnost isplivale slike američkog muzičara Krisa Brauna, koji u sitne sate napušta stan pomenute pevačice, mediji su brže bolje preneli da je upravo on novi dečko čuvene pevačice.

O ovim navodima pevačica se nije javno oglasila, čak šta više, u tom momemtnu Adel je još uvek bila zakonita supruga Sajmona Koneckog, s kojim se venčala nakon porođaja 2012. godine u potpunoj tajnosti. Doskorašnji supružnici skoro dve godine ne uživaju u ljubavi, a dokument kojim su zvanično stavili tačku na brak samo je zaključak koji je nedostajao njihovoj priči. 

Pročitajte i Rasistički ispad poznate pevačice Adel: Da li je njena poruka pogrešno protumačena? (video)

Nakon rastanka Adel i Sajmon složili su se da će ostati posvećeni zajedničkom odgajanju sina s ljubavlju, novinska agencija PA saznala je i da će starateljstvo nad osmogodišnjim sinom deliti. Kao i do sada, Adel i njen suprug želeli su kompletnu situaciju da reše bez pompe i velike pažnje javnosti, a pevačicin predstavnik za štampu poručio je:

- Kao i uvek, i sada zahtevaju privatnost, daljih komentara neće biti.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading