Beogradska likovna umetnica Milena Lasić (34) i njen suprug, glumac Frano Lasić (66), početkom decembra postali su roditelji dečaka, kome su dali ime Nikolas. I dok je trudnoća tekla sjajno, uzbuđenje i radost zbog njegovog dolaska na svet uspela je da poremeti korona, pošto se Milena neposredno pre porođaja zarazila virusom. Usled novonastalnih okolnosti, morala je da se porodi carskim rezom. (Pročitaj: Prinove kod poznatih – Za mnoge je protekla godina bila sjajna)

Milena je posle porođaja smeštena na kovid odeljenje, pa je sina uzela u naručje tek četiri dana nakon što ga je rodila. U međuvremenu su joj rekli da je dečak glavna atrakcija u porodilištu zato što je rođen sa ogromnom kosom.

- Prvo sam to videla kad je izašao napolje i oduševila se. Tu je definitivno na mene, ili na moje, jer i moji mama i tata imaju jaku kosu. Trenutno su mu oči plave i volela bih da tako i ostane, na tatu. Još ne možemo da odredimo na koga liči - raste i menja se iz dana u dan, ali svi, verovatno zbog te bujne kose, kažu da podseća na mene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milena Lasić (@milena.lasic)

Fen donosi olakšanje

Sa bebom im sve od prvog dana ide lagano, jedino što nikako nisu mogli da se dogovore oko imena.

- Svakodnevno su nas po deset puta pitali kako ćemo ga nazvati, pa smo na kraju počeli da se šalimo kako će mu u opštini, kad ga budemo upisivali u knjigu rođenih, dodeliti ime. Frano je napravio izbor od nekoliko imena, ali meni nijedno nije bilo dovoljno lepo za našeg sina. Pre porođaja smo imali razne ideje, ali kad smo ga videli, onako nasmešenog i slatkog, shvatili smo da su sve grube i da se nikako ne slažu uz njegov nežni karakter. Na kraju smo se složili oko internacionalnog imena, i to na Svetog Nikolu, bio je lep i sunčan dan i protumačili smo to kao dobar znak. (Pročitaj: Merjem Uzerli na svet donela zdravu devojčicu – Naslednicu predstavila obožavaocima u svom stilu! (foto))

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milena Lasić (@milena.lasic)

Uživaju u vremenu koje provode sa Nikolasom.

- Frano, koji sve radi oko bebe, opušteniji je od mene jer već ima iskustva, ali i ja sam se neočekivano dobro snašla. Najviše volim da pevam Nikolasu pesmice koje sam mu pevušila dok je bio u stomaku, rekli su mi da su bebama one poznate i da se kasnije tako umire kad su nervozne. Pevam mu “Zakleo se bumbar”, puštam klasičnu muziku i neke novogodišnje pesmice. Doduše, noću, kad krenu grčevi, Frano i ja puštamo sve živo - i zvuk materice sa jutjuba i usisivač, al’ ne vredi, ništa ne pomaže dok ne odradi svoju turu plakanja. Obožava kad sušim kosu, što kod mene dugo traje, i uz zvuk fena najlakše zaspi - objašnjava Milena. (Pročitaj: Ne može bolje – Goca Božinovska saznala prelepu vest!)

Čitajte i: