Frano Lasić otkrio ime sina, pa istakao da se Milena suočila s ozbiljnim komplikacijama pred sam porođaj!

Autor:

22.12.2020 12:08

Foto:

Foto:



Sin 67-godišnjeg glumca Frana Lasića, koji je na svet došao pre nešto manje od mesec dana, dobio je prelepo, ali za ove prostore nesvakidašnje ime. Glumac je otkrio da su se on i njegova trideset godina mlađa supruga Milena odlučili da sinu daju ime Nikolas.

- Presrećan sam zbog rođenja sina Nikolasa. Kao ptičica se osećam. Naravno, voleli bismo i supruga i ja da malo više spavamo, ali ništa nam, zaista, nije teško. On danas ima 22 dana - oduševljeno je rekao glumac.

Frano Lasić je gostujući u emisiji 'Kec na jedanaest' kod Boška i Aleksandre priznao da je Milena pred sam porođaj prošla kroz veoma stresan i naporan period. Naime, taman kada su svi jedva čekali da beba dođe na svet, Milena je u devetom mesecu saznala da je pozitivna na korona virus.

Foto: Jakov Simovic

Takva situacija dovela je do toga da sina Nikolasa prvi put vidi tek posle četiri dana u momentu kada je napuštala porodilište.

- U ponedeljak ujutru izgubila sam čulo mirisa, otišla sam na testiranje i dobila pozitivan rezultat. Pet, šest dana sam ležala, potpuno izmučena, a onda je u noći između subote i nedelje počeo porođaj - rekla je Milena za Blic, koja se porodila pod spinalnom anestezijom.

- Videla sam bebu na sekund. Zato sam i želela spinalnu anesteziju da bih mogla da je vidim odmah po rođenju. A u skladu s protokolom za porodilje s kovidom, odmah su je odveli iz porođajne sale. Tako da sam sina videla tek kada sam izašla iz porodilišta - dodala je Milena. Ona je takođe istakla da je bila prestravljena, zbog straha da se i beba nije zarazila virusom.

Pročitajte i Čestitamo: Milena i Frano Lasić dobili prinovu

Foto: Instagram prntscr

Frano je danas naveo da se mama i beba sjajno osećaju i da je na svu sreću sve prošlo kako treba.

- Srećom sve je prošlo kako treba i sada je Milena odlično - s oduševljenjem je potvrdio glumac.

Foto: Jakov Simovic

Nikolas je prvo dete harizmatične umetnice, dok je dubrovačkom šmekeru ovo četvrti put da se ostvario kao otac. Kada su saznali da će postati roditelji, par je bio van sebe od sreće.

- Skakali smo od sreće, i ljubili se i grlili se kad smo saznali da ćemo biti roditelji - rekla je Milena za naš magazin nedavno.