Jana Milić Ilić već dugi niz godina nalazi se na domaćoj sceni, a srca domaće publike osvojila je pojavljivanje u seriji 'Ljubav navika panika' u ulozi ljubavnice, međutim malo ko zna da glumica ima rođenu sestru koja je zaludela svetsku javnost. Naime, Ana Milić izuzetno je cenjene i poštovana u Montrealu, a magazin 'CBC' progalsio ju je građankom meseca.

Rođena sestra Jane Milić Ilić profesorka je na tamošnjem Univerzitetu 'Makgil', a takođe je jedna od istaknutih članova 'Makgil zajednice za doživotno učenje'. Ana Milić prepoznatljiva je po posvećenosti, te je njen izuzetan rad na kreiranju kulture brige o drugima, svetska javnost prepoznala.

Pročitajte i Jana Milić Ilić: Mama na neodređeno vreme

Posted by Ana Milic on Понедељак, 12. октобар 2020.

 

Ana je u skladnom braku sa suprugom Aleksom, imaju troje dece i važe za divnu porodicu, prenosi Žena.rs.

Nakon što se fotografije Janine sestre prvi put pojavila u domaćim medijima, svi su bili složni da glumica i naučnica neverovatno liče. Sestre su izuzetno bliske, a Jana je u jednom od nedavnih intervjua za magazin 'Hello!' o sestri govorima sledećim rečima.

Pročitajte i Harizmatična glumica Jana Milić Ilić otkrila: Ljubav nije kao na filmu, ona je zapravo neprestana borba!

- Moja sestra radi na „Makgilu" najpoznatijem i najprestižnijem univerzitetu u Kanadi, a živi u kraju koji se zove Mala Italija u ulici Sen Loren, gde su načičkani italijanski kafei i restorani. Najbolji kapućino u gradu pila sam u kafeu „Italija” gde stariji Italijani gledaju fudbal, jedu sendviče s pršutom i rukolom... Ana i ja smo i ranije bile bliske jer, naravno, imamo samo jedna drugu. Ipak mislim da je ova poseta dodatno učvrstila naš odnos.

Ne mogu da budem sebična i da kažem da mi je krivo što ne živi u Srbiji, trudim se da na te stvari gledam drugačije. Ona je obrazovana i sposobna žena, dobra majka i sestra, našla je svoj put u Montrealu, radi na prestižnom koledžu i njena deca su bezbrižna. Meni je to dovoljno. Planiramo da se vidimo na leto – rekla je tada poznata glumica.