Harizmatična glumica Jana Milić Ilić otkrila: Ljubav nije kao na filmu, ona je zapravo neprestana borba!

Prelepa 38-godišnja glumica Jana Milić Ilić poznata je kao veoma šarmantna žena, koja zrači harizmom i pozetivnom energijom, a malo ko zna da se iza njenih divnih crnih očiju velika tuga.

Naime, prelepa glumica imala je samo 20 godina kada joj je majka preminula, a ovaj nemio događaj ostavio je neizbrisiv trag na Janinom srcu. Lepa ali i ona manje lepa životna iskustva Jana savršeno pretače u uloge koje tumači, te tako ovih dana uživamo gledajući je u seriji ‘Jugoslovenka‘ u ulozi Milice Ristić, nadmene, lukave, neostvarene žene i loše majke.

Budući da sam do sada tumačila uglavnom pozetivne junake, svi koji me poznaju mislili su da negativca nikako neću moći da iznesem. S druge strane osećala sam da to mogu i ulogom Milice sam ih sve razuverila.


Pročitajte i: Jana Milić Ilić: “Istine i laži” kriju veliko iznenađenje 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jana Ilic Milic official (@janamilicilic) on

Osim što je pričala o svojoj najnovijoj ulozi, prelepa glumica osvrnula se i na ljubavni život te veoma interesantnu priču o početku njene velike ljubavi sa suprugom Miodragom Mišom Ilićem.

Istina je da se među nama sve nekako brzo odvijalo, ali samim tim je ostalo dosta prostora da se kasnije kroz brak upoznamo. Zajedno smo sazreli, susretali se sa izazovima i odolevali im. Neminovno je da su brojni spoljašnji faktori, kao i uloga roditelja, uticali na nas i na ljubav. Stoga je nemoguće da očekujemo da ona izgleda kao na početku ili kao u filmovima ili knjigama, jer je zapravo neprestana borba.

Pročitajte i: Jana Milić Ilić konačno se našla u ulozi negativca, ova uloga je njena sušta suprotnost! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jana Ilic Milic official (@janamilicilic) on

Jana Milić Ilić osvrnula se i na granice koje bi čovek trebao da pređe kako bi spase svoj brak.

– Ako ljubav i volja među partnerima i dalje postoje, treba da urade sve. Najlakše je okrenuti se i otići. Ljudi najčešće zaboravljaju da su se venčali da im bude lepo, da ujturu kada ustanu, jedno drugome vraćaju osmeh na lice. Sve češće im, međutim, postaje mučno da se s posla vrate kući. Mislim da nikada ni iz koga razgloa ne bih mogla to da trpim, niti bih dozvolila da u borbi za opstanak braka izgubim sebe. – Zaključila je Jana za magazin Story.

 

Autor: Gloria.rs
Foto: Jelena Jovanov, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi