EKSKLUZIVNO Žarko Laušević: Najbliži su mi zamerili

Autor:

06.05.2019 10:40

Foto:

Foto:



Posle briljantnih uloga u serijama ‘Državni službenik’ i ‘Koreni’ proslavljeni glumac i pisac otkriva kako je reagovala njegova porodica nakon objavljivanja dnevničkih zapisa iz zatvora i zašto se obično pokaje kad ne posluša savet supruge Anite

Ovih nedelja gledaoci ga s nestrpljenjem iščekuju u seriji “Državni službenik” na kanalu Superstar TV, u produkciji Telekoma Srbija, gde tumači zanimljiv i tajanovit lik Ilije. Godinu dana pre Ilije bio je čudesni Aćim Katić, tragični junak serije “Koreni”, koja je snimljena prema istoimenom romanu Dobrice Ćosića. Na pitanje potpisnice ovog intervjua kako pravda i koliko voli Aćima Katića, odgovorio je:

Ne volim ga ja koliko ga trpim. I sebe u njemu. A od sebe se teško može bilo gde. U bilo koji lik, bilo koje doba. Uvek nosiš sebe i on tebe, pa koliko se dogovorite. Nije to uvek tako lako kako na kraju izgleda, ili ispadne. Rvanje slobodnim stilom.

Ostatak ekskluzivnog intervjua sa Žarkom Lauševićem pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 6. maja!