Iznenađujuće

Nove potresne informacije o životu Ace Lukasa: Sonja me je varala sa ovim poznatim košarkašem

Autor:

23.06.2021 22:00

Foto:

Foto:

Knjiga Ace Lukasa podigla je mnogo prašine u domaćim medijima poslednjih dana, a pevač neprestano iznosi činjenica iz svog života koje do sada nisu bile poznate javnosti.



Nakon njihovog razvoda u javnosti su se pojavljivale brojne nepotvrđene informacije, međutim nikada nije otkriveno koji je stvarni razlog istog. Međutim knjiga Ace Lukasa koju je nedavno objavio otkrila je da se pevač susreo i s prevarom bivše supruge Sonje i to ni manje ni više već sa našim proslavljenim košakašom Markom Jarićem.

Navodno, Sonja i Aca su trebali zajedno da otputuju u Ameriku, ali pošto je pevač odbijen za vizu samo je njegova supruga rešila da ide sama u goste kod zajedničke drugarice Brene. Kada se vratila sa odmora, već narušen odnos između njih dvoje se pogoršao.

Pročitajte i Detalji raspada Lukasovog braka: Volim Sonju, a ona me polako ubija!

‒ Vratila se nasmejana, sreća joj se videla na licu. Ležao sam na krevetu i igrao neku hazardersku igru… Na sreću ili na nesreću – ugledam Sonjin tablet… Uključim tablet i vidim nepotpisanu poruku, ali sa likom pošiljaoca. Sličica, na njoj neki bradonja. Poruka upućena iz Amerike.

Pročitajte i Aca Lukas je bio u tajnoj vezi sa ovom popularnom lepoticom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko (@marko_jaric10)

Aca kaže da nije prepoznao dotičnog, pa je pitao Viktora Živojinovića, koji mu je objasnio da se radi o „našem NBA igraču, bivšem mužu svetskog top-modela”.

I najlošije obaveštenom čitaocu odmah postaje jasno da se radi o košarkašu Marku Jariću, koga je Lukas u knjizi krio iza pseudonima „Majami”, a njegova bivša supruga je brazilska manekenka Adrijana Lima, piše "Objektiv".

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading