Posle svetskih lepotica, srce Marka Jarića ukrala je lepa Srpkinja?

Autor:

12.02.2021 11:00

Foto:

Foto:



Proslavljeni košarkaš, Marko Jarić, godinama je bio u braku sa svetskim top modelom i Viktorijinim anđelom, Adrianom Limom, sa kojom ima dve ćerke. Nakon razvoda, ostali su u prijateljskim odnosima zbog dece i zajedno učestvuju u njihovom vaspitavanju i odrastanju.

Posle Adriane, Markovu pažnju pridobila je lepotica, Boni Mjuler, takođe supermodel, sa kojom su ga svi ponovo videli pred oltarom s obzirom na to da su tri i po godine bili u skladnoj vezi. Međutim, kao bomba je odjeknula vest da je košarkaš i na ovu emotivnu vezu stavio tačku.

Adriana Lima, Marko Jarić (Photo by Bryan Bedder/Getty Images)

Neretko ga ,,čaršija" povezuje sa brojnim lepoticama, što iz Srbije, što iz sveta a poslednja priča vezana za Markov emotivni život bila je navodna veza sa našom popularnom pevačicom, Milicom Todorović. Kruševljanka je to demantovala za jednu televizijsku emisiju:

,,Ja dečka, čoveka, zaista ne poznajem. Nikada se nismo sreli, tako da ne znam odakle te nebuloze što se tiče toga da smo mi u nekoj šemi, vezi... Bože! Evo, ne znam odakle im i zašto, pobogu, Marko Jarić i moja malenkost?! Mada dobro, ja sam već navikla, mene više ništa ne iznenađuje, toliko godina sam na estradi... Kad vidim, kažem samo: „Bože, svašta” i iskuliram" – izjavila je Milica.

Sada se šuška da se na ljubavnom planu kod Jarića nešto novo dešava! Njegovi Instagram pratioci uočili su zanimljivost na pomenutoj društvenoj mreži, naime, košarkaš lajkuje fotografije voditeljki Sari Mii Jokić, inače ćerki Lee Kiš.

Pročitajte i: Marko Jarić i Adrijana Lima: Zajednički dani u karantinu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Mia Jokic (@saramiajokic)


Lepa voditeljka je priznala je da joj se poznati košarkaš Marko Jarić udvara.

,,Marko i ja se pratimo, lajkujemo slike. Lepo je kad se neko udvara, kad pokazuje interesovanje. Čoveka lično ne poznajem, ali se lepo udvara, ako možemo da kažemo sudeći po lajkovima. Ne bih širila tu priču, dal' su lajkovi, pozivi..nezahvalno je da komentarišem, ne bih volela da drugoj strani bude neprijatno."

Pročitajte još: Marko Jarić: Nova ljubav osvežava

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Mia Jokic (@saramiajokic)


Sara je dodala da je lepo kad muškarci pokazuju intresovanje na kulturan način:

,,Neću da kažem da li je došlo po poruke, prepiske. Kontakt preko društvenih mreža možemo da podvedemo pod neko sviđajuće prijateljstvo" - rekla je za magazin Svet.