Rođendan Sanje Marinković  - Budući da živimo u doba “ejdžizma” u kome se glorifikuju savršenstva i dozvoljavaju samo mladost i lepota, za mnoge ljude su godine i starenje tabu tema. Posebno ličnostima iz javnog života jer su one konstantno izložene kritikama i sudu javnosti. Ali godine novinarki predstavljaju samo cifre, s obzirom na to da je u top formi i da sa ponosom nosi svoje godine. Od malena je trenirala, a i dan danas podržava pravilan način života, odnosno ishranu i redovne treninge.

- Moje pripreme za more traju već 17 godina, jer od dvehiljadite, kad je to u Srbiji bila misaona imenica, imam ličnog trenera. Počela sam da radim sa Marijom Savić Srećković, a onda sa profesorom dr Dušanom Ilićem sa DIF-a. Nijedno od njih dvoje ne voli sprave. Sa profesorom su to vežbe snage, a sa Marijom one sa elementima pilatesa. Osnova mog vežbanja je istezanje. Redovno idem i na ples kod Ivana Mileusnića, a pred more počnem da se hranim isključivo proteinima - rekla je Sanja svojevremeno za Gloriju, odgovarajući kako uspeva da održi savršen izgled godinama unazad.

- voditeljka će danas oduvati četrdeset sedam svećica sa torte, a izgleda kao devojčica. Nikada nije krila godine, jer kako je i sama više puta istakla to su samo brojke ukoliko se duhom osećaš mlađe.

Poznata voditeljka ,,Magazina IN" danas ima veliki razlog za slavlje posle brojnih teških trenutaka koji su joj se izdešavali tokom prethodne godine. Naime, Sanja danas proslavlja 47. rođendan u društvu najužeg kruga ljudi, porodice i prijatelja, s obzirom na epidemiološku situaciju u zemlji.

 

Voditeljka se pohvalila videom na Instagramu kako su je u ponoć iznenadile najbolje prijateljice došavši joj na vrata sa velikim buketom ruža, balonima i tortom. Ona nije skidala osmeh sa lica i oduševljeno je gledala u prijateljice dok su joj one pevale rođendansku pesmu.

Pročitajte i Sanja Marinković iskreno o ljubavnom krahu Bila sam mesecima u depresiji!


- Sreća je način postojanja. Sreća nije mala osoba. Sreća je moja duša. Kada smo okruženi dragim ljudima koji nam čine život lepšim tada godine ispunjavamo životom i ne razmišljamo koliko imamo svećica na torti. Tretmani lepote i mladosti počinju u srcu i duši. Zahvalna svima na predivnim čestitkama. Zahvalna posebno mojim prijateljicama na najlepsem iznenađenju u ponoć. ( važno je da sam mami rekla da se obuče jer imamo goste i šampanjac, a što sam ja bila pospana - nema nikakve veze) - napisala je novinarka u opisu videa iznenađenja.

Marinkovićeva konačno ima osmeh na licu, s obzirom na to da je tokom 2020. godine prebrodila veoma teške trenutke, naime, prvo se razišla nakon 15 godina zajedničkog života sa suprugom Aleksandrom Uhrinom, zatim joj je preminuo otac da bi krajem godine kao bomba odjeknula vest da su popularne voditeljke Sanja Marinković i Vesna Dedić stavile tačku na prijateljstvo koje je trajalo više od dve decenije.

Čitajte i: