U Sephori slavimo Dan žena na specijalan način i uz specijalne popuste!

Lepota je u oku posmatrača rekli bi neki, ali mi kažemo – lepota je u pravom izboru make-up proizvoda, odabiru savršenog parfema uz vaš temperament, a sve to nudi vam upravo Sephora!

U susret 8. martu, Danu žena, vreme je da drage muškarce usmerimo ka pravom putu, ka Sephori, gde će na jednom mestu pronaći pravi poklon za svoje supruge, devojke, majke, sestre…

Uz ljubazno i stručno osoblje u svakom Sephora prodajnom objektu, ni jedan od vas, dragi naši muškarci, neće otići bez pravog poklona za najvažnije žene u vašim životima!


Saznaćete zašto je potrebno da razmazite svoju voljenu sa mirisnim poklonom ovog proleća! YSL Libre ili Lancome La Vie Est Belle su dva savršena izbora ukoliko vaša nežna polovina voli cvetne, ženstvene i delikatne parfeme. Oba su dostupna sa popustom od 15% do 8. marta!

Sephora Srbija slavi Dan žena uz specijalne popuste i neverovatnu ponudu!

U Sephori slavimo Dan žena uz popust od 15% na sve parfeme (uključujući i setove) i 20% popusta na SVE pudere!

Nabavite savršeni tečni puder iz #SephoraCollection koji savršeno pokriva i daje licu sjaj kakav žene vole, ali i samopouzdanje koje traže!

Da li je ona nalik Barbi? Za takve, posebne žene, postoji neodoljiv set senki u Sephori! A baš on je idealan poklon za nežnu i zavodljivu ženu.

Sephora je pripremila za svaku ženu nešto posebno, dragi muškarci vreme je da obradujete svoje voljene dame pravim poklonom!

Ako je vaša draga umetnica koja svoju nesputanost, lucidnost i večni mladalački duh iskazuje kroz umetnička dela koja stvara, onda je za nju novi Kajal Inkartist od Shiseido-a, koji vas čeka u Sephori!  #SephoraSrbija

Posetite naše radnje u ovom periodu divnih popusta, sve do 8. marta i zgrabite svoje favorite uz specijalnu cenu.

Jer, sve je moguće uz #SephoraSrbija i zato ne gubite vreme, jer 8. mart se približava!

 

Autor: Gloria PR
Foto: Promo
Podelite sa prijateljima:
Tagovi