Nakon brojnih najava i velikog interesovanja javnosti, srpska adaptacija najgledanije sapunice svih vremena, “Dinastija”, počinje sa emitovanjem uskoro na TV Pink. Serija se snima u ko-produkciji “Emotiona” i TV Pink, a uz konsultacije sa američkom producentskom kućom “CBS” koja je vlasnik licence, scenario je prilagođen našem podneblju, ali osnovna nit ostaje nepromenjena - ljubav, drame i intrige biće okosnica i srpske verzije “Dinastije”, koju režira Nenad Ognjenović.

Promo

 

U susret premijernom emitovanju ove intrigantne serije, vlasnik “Emotiona” Goran Stamenković čvrsto veruje u njenu uspešnost.

- Svake sezone, sa novim serijama koje radimo, pravimo iskorak i to je slučaj i sa “Dinastijom”. Ovo je jedna zanimljiva, dobra, opuštena priča i mislim da će svi uživati u njoj - rekao je Goran Stamenković.

Promo

 

Fenomenalnu glumačku ekipu predvodi Branimir Popović, koji igra glavu porodice Kadić (Karington), Branka, odnosno Blejka, jednog od najvećih poslovnih magnata u Srbiji, a njegovo iskustva sa snimanja dovoljno je da veruje u to da će “Dinastija” biti veoma gledana:

- Nisam gledao originalnu seriju, pa ne mogu da napravim komparaciju, ali na osnovu iskustva sa seta tokom prethodnih meseci, mogu da garantujem da će ovo biti jedna veoma ozbiljna i kvalitetna dramska struktura koja će se, siguran sam u to, rado gledati.

Promo

 

Još jedan od važnih likova u seriji je Andrija, Brankov advokat, koga tumači proslavljeni glumac Frano Lasić, koji smatra da je cela produkcija “Dinastije” na visokom nivou.

- Mnogo je uloženo u scenografiju i kostime, i cela priča je takva da mislim da će “Dinastija” podići lestvicu kada je domaći serijski program u pitanju.

Promo

 

Mladoj srpskoj glumici Mileni Živanović je u domaćoj verziji “Dinastije” pripala uloga Klaudije, a ona najavljuje da scenario donosi mnoštvo iznenađenja.

- Očekujte svakakve novitete, ali u svojoj srži, čini mi se da je i naša verzija “Dinastije” ostala ono što je bila i u originalu. Drugačiji su ljudi, jer pripadaju 21. veku, a veoma je inspirativno živeti neke potpuno nove likove na temeljima onoga što su ljudi postavili još u osamdesetim godinama - rekla je Milena.

Pored Branimira, Frana i Milene, u “Dinastiji” glume i Marija Karan (Aleksis), Milutin Milošević (dr Nik Toskani), Peđa Bjelac (Sesil Kolbi), Ana Savić (Kristal), ali i mnogi drugi poznati glumci, koji će oduševiti domaću publiku.

Promo

 

Priča “Dinastije” počinje u trenutku kada jedan od najvećih poslovnih magnata u Srbiji, Branko Kadić, odluči da se oženi svojom sekretaricom Kristinom, čime pokreće lavinu događaja koji će porodicu Kadić baciti u vrtlog porodičnih intriga, ljubavnih obrta, kao i poslovnih turbulencija sa najvećim Brankovim takmacem u poslu, Vojinom Konstatinovićem, posebno kada on oženi Brankovu bivšu ženu Aleksis. Glamur visokog društva u kojem se kreću naši likovi podiže nivo intriga, jer je u igri mnogo više od opstanka jedne porodice - u priču koja se plete oko Kadića upleteni su veliki moćnici, lepe žene, a egzotična mesta i daleke destinacije proširuju polje igre na gotovo ceo svet. Ipak, ova porodična melodrama bazira se na konstantnim preprekama na putu ka ljubavi i prihvatanju. Svet raskoši, koliko god se činio primamljivim, uzima danak, te Kadići nikad nemaju mira. To ih čini nekonvencionalnom, ali interesantnom porodicom. Okolnosti koje ih okružuju su nesvakidašnje - stil, estetika i glamur koji ostavljaju bez daha - Kadićima predstavljaju zlatni kavez koji ograničava mogućnost da prosto budu srećni.

Promo

 

Ovu intrigantnu priču upotpunjuju glumci koji će udahnuti novi život legendarnim likovima, scenografija koja može da parira holivudskoj i glamurozni kostimi, te nema sumnje da će srpska verzija “Dinastije” osvojiti gledaoce u regionu.

 

Komentari (0)

Loading