Žestoka konkurencija Melaniji i Brižit: Moskovski stajling Hulijane Avade ocenjen čistom desetkom (foto)


Prvu damu Argentine, Hulijanu Avada s razlogom nazivaju Džeki Kenedi Južne Amerike. Atraktivna Argentinka nebrojeno puta je pokazala da poseduje istančan osećaj za modu, a po mnogima ozbiljno preti da svgrne s modnog trona Melaniju Tramp i Brižit Makron.

Džeki Kenedi Južne Amerike: Prva dama Argentine oduševila trendi stajlingom (foto)

Prve dame SAD i Francuske važe za najstilizovanije među suprugama svetskih državnika, a lepa Hulijana im je svojom poslednjom odevnom kombinacijom ozbiljno uzdrmala poziciju.

Naime, argentinski predsednik Maurisio Makri i njegova supruga otputovali su u zvaničnu posetu Moskvi, a čim je iskoračila iz aviona, prva dama je postala tema broj jedan modnog sveta.


Obučena u belo od glave do pete, atraktivna Hulijana je ješ jednom opravdala titulu “najbolje obučene žene u 2016”, koju joj je dodelio magazin “Vogue”.

A post shared by Vero Maglio (@vmaglio) on


Spoj belih pantalona sa širokim nogavicama i visokim strukom, elegantne bluze u boji slonovače i kaputa do kolena klasičnog kroja – modni stručnjaci su opisali “savršenim šikom bez trunke uloženog napora”.

A post shared by Vero Maglio (@vmaglio) on


Poseban detalj predstavlja nešto modernija verzija šubare, a kojom je želela da ukaže poštovanje i zahvalnost na gostoprimstvu zemlji domaćinu.

Autor: Gloria.rs/M.G.
Foto: Guliver/Getty images, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi