Nika Tošić

Mamin gen sve jači: Nika Tošić fudbalski dres zamenila satenskom haljinom, baš se promenila

Autor:

03.07.2024 09:26

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Satenska haljina Nike Tošić san svake tinejdžerkeMlađa ćerka muzičke zvezde Jelene Karleuše i nekadašnjeg fudbalera Duška Tošića na društvenim mrežama često deli fotografije iz privatnog života. Ovoga puta pažnju je privukla satenska haljina Nike Tošić

Instagram

 

Pratioci su mogli da vide kako se od devojčice zaljubljene u sport Nika transformiše u tinejdžerku koja svojim modnim izdanjima zadaje domaći zadatak poznatim damama.

Pročitajte Sve više podseća na mamu - Nika Tošić ima novu, omiljenu frizuru svake tinejdžerke (foto)

Satenska haljina Nike Tošić svetlucavobež boje stoji kao salivena i priliči devojčicama njenog uzrasta. U pitanju je model koji doseže malo iznad kolena i vezuje se oko vrata i struka, dok je na leđima otvorena. 

Instagram/nika.tosic

 

Moderna, letnja haljina Nike Tošić oduševila je njene pratioce, posebno tinejdžerke, koje bi ovaj komad poželele u svom garderoberu. 

”Lutka lepa”, ”Mamina kopija”, ”Ova haljina ti baš dobro stoji”, ”Bravo, Nika”, samo su neki od komentara. 

Podsećanja radi, Jelenina i Duškova ćerka nedavno je završila osmi razred, a na maloj maturi izgledala je poput princeze iz bajke. 

Za ovu posebnu priliku Nika je odabrala plavu, sirena haljinu koju je specijalno za nju dizajnirao Bojan Petrović, Jelenin dugogodišnji prijatelj i saradnik. 

Instagram/karleusastar

 

Komentari. (0)

Loading