Atipična mlada: Sara Džesika Parker se udala u ovoj venčanici, svi su bili šokirani (foto)

Autor:

29.10.2023 15:08

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Venčanica Sare Džesike Parker daleko je od klasičnihSara Džesika Parker godinama je u skladnom braku s kolegom Metjuom Broderikom, a o njihovom venčanju dugo se pričalo.

Naime, venčanica Sare Džesike Parker potpuno je različita od onih koje smo navikli da viđamo na svadbama. 

Profimedia

 

Iako je za mnoge dame širom sveta ona modna ikona koja diktira trendove, glumica je nedavno progovorila da je na sopstvenom venčanju napravila najveću grešku kada je reč o stajlingu.

Za najvažniji dan u životu odlučila se za haljinu koja je bila daleko od tradicionalnog belog venčanog izgleda. Njen izbor je bio lepršava, strukirana crna haljina, koja je izazvala iznenađenje i podigla obrve mnogih.

Venčanica Sare Džesike Parker upečatljiva je i efektna, ali opet...

Glumica se nedavno prisetila tog dana s dozom ironije, rekavši:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

 

– Da sam barem to uradila zato što sam bila kul, ali jednostavno me bilo sramota da trošim mnogo vremena na traženje venčanice.

Pročitajte Prekinuto snimanje, Sara Džesika Parker iznervirana napravila scenu (video)

Setila sam se jedne prodavnice koju sam volela, otišla sam u nju i skinula prvu stvar s vešalice. Sada bih drugačije postupila. Uzela bih nešto belo. Lepu, pravu venčanicu kakva priliči tom danu.

Ovaj iskreni komentar o njenom izboru venčanice pokazuje da čak i ikone stila mogu da napravie modni promašaj u trenutku kada je pritisak da budete jedinstveni i autentični posebno snažan.

Komentari. (0)

Loading