Amal Kluni

Još jednom ponela titulu najbolje obučene žene u Holivudu: Amal Kluni u haljini koja svaku damu učini princezom (foto)

Autor:

02.10.2023 21:00

Foto:

Foto:

Haljina Amal Kluni oduševila je sve modne znalce



Advokatica koja diktira modne trendove godinama unazad. Amal Kluni miljenica je modnih kritičara jer gotovo nikad nije pogrešila u modnom izboru. 

Supruga Džordža Klunija pažljivo bira svaki komad garderobe kada se pojavljuje u javnosti, a ovog puta haljina Amal Kluni zasenila je svakog ko ju je sreo na drugoj godišnjoj dodeli Alba nagrada.

Nagrade Albi dodeljuje Klunijeva fondacija za pravdu, koja dobitnike proglašava za "hrabre branioce pravde koji su u velikom riziku zbog onoga što rade". Njoj je podrška i društvo bio njena jača polovina koji je pored nje bio u drugom planu. 

Amal je svojim izgledom oduševila sve prisutne, a haljina koju je odabrala neodoljivo poseća na - venčanicu. Za svoje poslednje pojavljivanje na crvenom tepihu, Klunijeva supruga je obgrlila svoju savršenu figuru belom haljinom sa šljokicama koja joj je stalala kao salivena. Svečani komad garderobe je savršeno uklopila sa malom belom klač torbom.

Haljina Amal Kluni svaku damu učiniće princezom

Pustivši da joj tamna kosa pada preko ramena u raskošnim talasima, šminkom je istakla ono najlepše na svom licu i dala celom autfitu dašak sjaja sa prelepom dijamantskom narukvicom. Za nekoga ko voli jednostavnije modele, ova haljina bi mogla da bude i venčanica.

Ovo izdanje zgodne pravnice još jednom je pokazalo zašto mnoge dame žele da iskopiraju njen stil, koji je besprekoran. 

Pročitajte Đoković nije jedini, Amal Kluni ovu namirnicu svakodnevno konzumira - Jača organizam, pospešuje koncentraciju, a koža i kosa blistaju

Čuveni glumac i ovog puta nije odustajao od provereno dobre kombinacije - crni smoking savršeno se uklapao uz suprugin stajling, te su zajedno još jednom blistali na crvenom tepihu. 

Komentari. (1)

Loading
Јасна

05.10.2023 20:03

Осим што "дама" није рођена као жена. :)