Tamara Dragičević

I Margo Robi bi joj pozavidela: U kombinezonu Tamare Dragičević svi će se okretati za vama (foto)

Autor:

19.08.2023 21:20

Foto:

Foto:

Kombinezon Tamare Dragičević u koji ćete se odmah zaljubiti



Tamara Dragičević je svojom odevnom kombinacijom oduševila sve prisutne na Sarajevo Film Festivalu, koji se 29. put za redom održao u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Instagram

 

Poznata po nepogrešivom ukusu kada je moda u pitanju, glumica se i ovog puta našla na visini zadatka, a kombinezon Tamare Dragičević svima je zapao za oko. 

Pročitajte I vi ćete uspeti - Tamara Dragičević otkrila tajnu vitkosti posle dva porođaja, ovo je sve što treba da znate (video)

Njen izbor ovoga puta bio je u efektnoj ružičastoj boji, u skladu sa aktuelnim barbie trendom, koji ove godine trese svetsku, ali i domaću modnu scenu.

Kombinezon Tamare Dragičević je takvog kroja da je gornji deo pripijen uz telo, dok se od kukova širi, pa su nogavice lepršave i postepeno se šire u stilu palazzo pantalona.

 

 

Nabrana tkanina u predelu grudi i jedna šira traka prebačena preko ramena čine da glumica izgleda još otmenije i elegantnije. 

Pročitajte Ima posebno značenje - Ogrlica Tamare Dragičević ide uz svaki stajling, dame su oduševljene

Efektan stajling Tamara je upotpunila jednostavnom, večernjom šminkom kojom dominira tamnoružičasti karmin, dok joj kosa lagano pada preko ramena. 

 

 

"Stajling za desetku", "Prelepa i prirodna žena", "Ona ne ume da pogreši", samo su neki od komentara ispod fotografije. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading