Danijela Martinović

Za ovo je i te kako trebalo hrabrosti: Danijela Martinović u nikad provokativnijoj haljini (foto)

Autor:

28.06.2023 17:30

Foto:

Foto:

Haljina Danijele Martinović je nešto što od nje nismo navikli da vidimoDa je Danijela Martinović srećna i zaljubljena jasno je kao dan.

Sada je već dobro poznat njen ljubavnji status koji glasi "srećno zauzeta“, a koji je očigledno uticao na to da ona zasija novim sjajem i odvaži se da ponese odevne kombinacije koje joj ranije nisu bile svojstvene.

Instagram

 

Kako smo od hrvatske pevačice navikli na elegantna, damska izdanja, njen najnoviji stajling iznenadilo je obožavaoce njenog lika i dela.

Pročitajte Ovo se dugo čekalo - Danijela Martinović podelila prelepe vesti, Josip se ne odvaja od nje (foto)

Naime, smela haljina Danijele Martinović učinila je da jači pol sa nje ne odvaja pogled čitavo veče dok je svojim moćnim vokalom izvodila svoje najveće hitove na koncertu u Ljubljani.

Osim Danijelinih prelepih pesama, publika je bila očarana njenom provokativnom haljinom sa dekolteom do pupka, za koju mnogi smatraju da je pravo osveženje njenoj krhkoj pojavi i za koje, složićete se, treba imati hrabrosti.

Pročitajte Ovako nikada nije izgledala sa Grašom - Prva fotografija Danijele Martinović i Josipa, ljubav se vidi u očima

Danijela je i ovaj autfit učinila damskim uz elegantnu nisku punđu, crveni ruž i sandale sa kaišćićima.

Šta vi mislite, da li haljina Danijele Martinović otkriva previše?

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Rubi

29.06.2023 02:22

Haljina nema šta otkriti,inaše je bez veze ta hljina, baš poružna ,poružna joj je i frizura.