Irina Vukotić

Jednostavna, a efektna: Ova haljina je sve što vam treba da zablistate u novogodišnjoj noći (foto)

Autor:

04.12.2022 16:00

Foto:

Foto:

Voditeljka Irina Vukotić svakodnevno pleni šarmom, a njen stil je uvek damski. Zato je upravo ona inspiracija kako da uz jednostavan, ali efektan komad zablistate u novogodišnjoj noći



Šarmantnu voditeljka Jutarnjeg programa Irinu Vukotić svakodnevno gledamo na malim ekranima, a na društvenim mrežama često deli atmosferu sa snimanja, ali i neke privatne trenutke. Koja god da je prilika u pitanju od nje smo navikli besprekoran stajling, a primetili smo da najradije bira elegantne haljine.

Pročitajte: Bol koja ne prolazi - Irina Vukotić se suočila s velikim gubitkom

Instagram

 

Budući da se doček Nove godine bliži, ženska populacija neumorno smišlja kako da u 2023. uđe u što lepšem izdanju, a najnovija fotografija koju je Irina podelila sa svojim pratiocima poslužila je kao prava inspiracija .

Pročitajte: Irina Vukotić - Ćerka Iskra me je naučila da budem opuštenija

Instagram

 

Mini haljina dugih rukava u crnoj boji biće savršen izbor bilo da se radi o kućnoj žurki, ili pak izlasku u restoran ili klub. Model poput ovog nikada ne izlazi iz mode, ističe najbolje adute, i crna boja prikriva sve što treba.

Crveni ruž i lak iste boje savršen su izbor, posebno za plavuše kao što je lepa voditeljka, a gledajući Irinu poseban „asesoar“ je osmeh.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading