Teški glamur: Severina u haljini od 20 kilograma

Autor:

18.03.2022 11:20

Foto:

Foto:

Severina u haljini teškoj 20 kilograma



Popularna hrvatska pevačica Severina važi za jednu od najstilizovanijih žena na Balkanu. Često je možemo videti u luksuznim modnim brendovima čak i u dnevnoj varijanti. Svojevremeno su mediji vodili polemiku čiji modni ukus je bolji i ko je kraljica stila na ovim prostorima, Jelena Karleuša ili pak Severina. Na ovu nedoumicu ne možemo dati odgovor jer je modni ukus obe pevačice neprikosnoven. JK voli malo više da šokira, dok se Severina većinom vremena vodi dozom elegancije.

Pročitajte i: Carica - Severina na nastup došla u najmanje očekivanom autfitu

 

 

 

 

Nakon povratka sa Maldiva gde je bila na odmoru, Severina je došla u našu prestonicu. Njeno izdanje ostavilo nas je bez daha. Naime, ona se slikala u jednom beogradskom hotelu na stepenicama u veoma dugoj i teškoj haljini. Ovako obučena mogla je pravo u Holivud na dodelu Oskara, gde bi joj pozavidele sve tamošnje zvezde. Ne znamo ko je kreator haljine, ali luksuzna crna boja oduše elegancijom i profinjenošću, verujemo da je i veoma teška haljina, sigurno bar 20 kilograma! Odavno nismo je videli u ovako prefinjenom izdanju, uz crni glamur tu je i zavodljivi pogled.

Pročitajte i: Ovo mora da je ljubav - Severina dobila čestitku od bivšeg supruga, jedan detalj ukrao pažnju

 

 

 


Da li je povod ovog slikanja u glamuroznom izdanju neki novi projekat, snimanje spota za pesmu ili nešto slično, saznaćemo uskoro.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
lucija

03.01.2023 11:07

nema veze sa realitetom.