Neizostavan aksesoar: Modni detalj od kojeg Jelena Đoković ne odustaje (foto)

Autor:

08.02.2018 19:00

Foto:

Foto:Supruga Novaka Đokovića osvojila je svet svojom skromnošću ali i urođenom elegancijom.  Ona važi za jednu od najbolje stilizovanih dama na  svetskoj javnoj sceni, a modni kritičari nikada nemaju negativne komentare na ono što ona ponese.

Njen heroj: Jelena uputila ohrabrujuću poruku Noletu nakon poraza (foto)

Svako Jelenino pojavljivanje u javnosti analizirano je do detalja, a ono što su svi primetili, jeste da se gospođa Đokoviće gotovo nikad ne obvaja od jednog modnog detalja.

U pitanju su naočari za sunce, veoma važan aksesoar koji može da "upropasti" ili "poboljša" svaku stilsku kombinaciju. A kad je Jelena u pitanju, njen odabir naočara je, po mišljenju modnih znalaca, besprekoran.

Omiljeni model supruge našeg teniskog asa su avijatičarske naočari brenda "Ray Ban". Ovaj model sa plavim staklima staje 111 funti.


U ležernom izdanju, sa istim modelom, ali braon staklima. Ove naočari koštaju 134 funte.


Stilizovani model "mačje oči" pripadaju brendu Fendi, a koštaju 309 funti.


Ponovo "Ray Ban", ovog puta klasičan model koji je bio popularan 80-ih godina prošlog veka, a u poslednje dve, tri se ponovo vratio među modne trendove. Umesto klasičnog crnog okvira, Jelena je odabrala one sa plavim, a njihova cena je 109 funti.


Nešto ženstveniji komad sa zlatnim detaljima na drškama, u pitanju je brend Šanel.


Ponovo varijacija na model "mačje oči". Ovog puta se radi o naočarima marke Dior čija je cena 215 funti.


Za leto je odabrala model sa velikim okvirima i crnim staklima u stilu Odri Hepbern. Ponovo Šanel, a cena 200 funti.


Braon stakla, model koji najbolje pristaje sportko-elegantnom stajlingu. Jelenine naočare potpisuje modna kuća Luj Viton.

Maja Gašić

Autor