Kao devojčica: Da li je ovo najljupkije izdanje Dženifer Aniston (foto)

Autor: Maja Gašić

28.06.2017 22:00

Foto:

Foto:Dženifer Aniston je neprikosnevena miljenica Amerike, u to nema sumnje. Gotovo da ne postoji ništa što bi ova glumica mogla da uradi da izazove negativne komentare kod svojih sunarodnika.

Simpatije, koje je osvojila ulogom Rejčel u planetarno popularnoj seriji "Prijatelji", samo su se umnožile kada je u javnost izašlo da je njen tadašnji suprug Bred Pit prevario, a potom i ostavio zbog Anđeline Džoli.

Svi znamo kako se priča između Džolijeve i Pita završila, a Aniston je u međuvremenu sreću pronašla pokraj kolege Džastina Teroa.

Ova vrsna komičarka, osim raskošnim talentom, može se pohvaliti i dobrim osećajem za modu, zbog čega se često pojavljuje na naslovnicama uglednih časopisa.

Neočekivano izdanje Dženifer Aniston pobralo sve pohvale (foto)


Međutim, jedno od poslednjih glumičinih izdanja sigurno neće osvanuti u magazinima visoke mode, ali zato je hit među "običnim" svetom.

Dženifer u overol šortsu od teksasa, beloj majici na bretele i sa kosom podignutom u rep predstavlja oličenje ljupkosti!


Glumica je očigledno krenula na plažu, o čemu svedoče bose noge i pesak. Bez šminke, sa rancem na leđima, Dženifer je izledala kao svaka druga devojka, što je upravo i razlog zbog čega je tako omiljena u narodu.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading