Mali trikovi prve dame: Vodič za seksi stajling Melanije Tramp (foto)

Autor:

22.07.2017 21:00

Foto:

Foto:



Nekrunisana kraljica stila, Melanija Tramp je poslednjih nedelja zajedno sa suprugom, predsednikom Amerike Donaldom Trampom često putovala, a svaki susret sa svetskim državnicima obeležli su i komentari na račun modnih izbora prve dame SAD.

Melanija ukrala šou na svadbi: Prva dama savršeno spojila glamur i romantiku (foto)

 

Објава коју дели First Lady Melania Trump (@flotus) дана 6. Јул 2017. у 10:34 PDT


Melaniju smo imali prilike da vidimo u raznim izdanjima - romantičnom, koketnom, strogo poslovnom, klasično elegantnom, ležernom...


A ono što modni kritičari primećuju kad je u pitanju atraktivna Slovenka, jeste da svaka njena odevna kombincija poseduje izvesnu dozu nenametljivog seksepila.


Bilo da je odeća za trunčicu izazovnija, bilo da je zakopčana do grla, u pantalonama ili večernjoj haljini, Melanija zna kako da izgleda zavodljivo.


Modni stručnjaci su se odmah dali u analizu da odgonetnu koji su to trikovi kojima se gospođa Tramp služi da "začini" svoj stajling.

Pa tako su shvatili da ukoliko je kombinacija sama po sebi "zatvorena", važno je da se pokaže delić kože, kao na primer gležnjevi. Naravno, uvek u kombinaciji sa vrtoglavim potpeticama koje dodatno izdužuju.


Kod poslovnog odela (koje je vrlo trendi sa prugama sa strane nogavica) važan detalj je kaiš koji ističe struk i daje dozu seksepila celom autfitu.


Ako se već odlučite da nosite komplet - suknju i sako, onda birajte upadljivu boju. Crvena sama po sebi privlači poglede, a pomaže i što je suknja razigranog kroja, te oduzima na strogosti cele kombinacije.


Šlic umerene dužine, tek toliko da nogoveštava vitke noge često je više seksi od kombinacije koja otkriva obnaženu figuru.

Maja Gašić

Autor