Šta spaja Natašu Bekvalac i modernu kraljicu modnih pista

Autor: Marija Milenković

09.09.2016 16:47

Foto:Nova devojka vozača Formule 1 Luisa Hamiltona  svetski je poznata lepotica koja je ispisala istoriju u svetu manekenstva.  Za nju danas zna ceo svet zbog izuzetne hrabrosti sa kojom se suočila sa svojom bolešću.

Naime, ova 22-godišnja kanadska manekenka boluje od virtiga ali to je nije sprečilo da se nađe među najbolje plaćenim manekenkama sveta, zbog neodoljive harizme i samopuzdanja kojim zrači. Njenom šarmu nije odoleo jedan od najpoželjnijih neženja na svetu, a ono što je čini neodoljivom je i  njen stil oblačenja.

A photo posted by ♔Winnie♔ (@winnieharlow) on Aug 28, 2016 at 11:48pm PDT

Uvek atraktivno obučena, pleni poglede gde god da se pojavi a  cipele su joj posebna strast. Često nosi sandale sa vrtoglavo visokom potpeticom a poslednje koje je ponela na dodeli "GQ" nagrada,  potpisuje kreator  Đuzepe Zanoti.

A photo posted by ♔Winnie♔ (@winnieharlow) on Sep 7, 2016 at 6:38am PDT


Zanimljivo je da je gotovo identičan model  Nataša Bekvalac nosila tokom leta u različitim kombinacija: od svečanih toaleta, preko pocepanog džinsa. Novosadska pevačica je na svom Instagram profilu objavljivala svoje modne transformacije, a  njeni obožavaoci su kroz šalu primetili da je ovo sasvim sigurno njen omiljeni par obuće kada uspeva da ih na tako lep način uklapi kroz najrazličitije stilove.

A photo posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jul 16, 2016 at 12:24pm PDT

 

Komentari. (0)

Loading