Majica Vinone Rajder o kojoj svi govore

Autor:

16.12.2016 20:54

Foto:

Foto:



Ona je heroina jednog vremena. Večita devojčica i zavodnica danas ima, verovali ili ne,  45 godina. Da je zub vremena nije nimalo načeo dokazala je kada se pojavila na jednom prestižnom njujorškom dogođaju.  Ne samo da izgleda negovano i mladoliko, već je godine nisu nimalo uzdrmale ni kada je stil u pitanju.

Poznato je da glumica jako probirljiva kada je garderoba u pitanju i da poseduje impresivnu kolekciju odeće, čak i haljine koje je nosila Odri Hepbern.  Njena opsesija potiče odatle što smatra da odeća otkriva karakter a ono što se sa posebnom pažnjom bira su cipele.

- Žena koja nosi cipele sa visokom potpeticom je sasvim drugačija od devojke koja nosi sandale i patike. Obuća kreira stil - rekla je jednom prilikom Vinona.

Ipak ovoga puta je obuća bila u drugom planu, a ono o čemu su svi govorili je majica koju je obukla lepa glumica.

Čitava njena kombinacija je odisala stilom koji ona neguje godima, pa su se svi prisetili zašto je baš ona obeležila 80-te godine. Duga crna suknja u kombinaciji sa belom majicom sa printom i sakoom koji je "imitirirao" kožnu jaknu, učinio je da Vinona izgleda kao tinejdžerka.  Ipak, oni upućeniji u njene modne transformacije shvatili su zašto im glumica izgleda kako da je okrenula točak vremena.

Naime, ona je istu majicu nosila 25 godina ranije, a ubrzo sa na društvenim mrežama pojavila i fotografija kao dokaz!

Moramo priznati da je dve i po decenije nisu uopšte promenile. Ona je svesna da je genetika na njenoj strani, pa se i ne boji starenja.

- Sviđa mi se starenje. Bila sam veoma uzbuđena kada sam navršila 40 godina. Čini mi se da, što si stariji, to si više ti. U ovim godinama su mi i manje uloge veoma zanimljive. Radujem se borama. Počela sam da glumim toliko mlada, da je jedan deo mene uvek želeo da što pre odraste. Sada imam mnogo više životnog iskustva, i srećna sam 

 

Komentari. (0)

Loading