Obuća koju Viktorija Bekam ne podnosi, zabranjena je i za njene zaposlene!

Autor:

20.12.2016 13:37

Foto:

Foto:



Modna dizajnerka Viktorija Bekam je sinonim za ženu od stila. Njene odevne kombinacije su besprekorne, a ono što ona ponese devojke širom sveta kopiraju bez pogovora.

Supruga Dejvida Bekama je i uspešna poslovna žena koja ima svoju modnu imperiju. Ona jako malo otkriva o sebi pa javnost intrigira sve što ima veze sa njom.

Kraj jedne ere:  Zašto je Viktorija Bekam odustala od visokih potpetica

Viktorija je primetno promenila stil u poslednje vreme. Visoke potpetice u koje se godinama klela zamenila je udobnim ravnim patikama. O razlozima ove stilske transformacije Viktorija je govorila jednom prilikom.

–Kada dođemo u određene godine shvatimo da pamučna bela majica može da zameni kratku haljinu, a patike vrtoglave potpetice, a  da to ne znači nemaran izgled. Jednostavno ne mogu više da podnesem visoke potpetice. Bar ne dok radim. Mnogo putujem i odeća koju nosim mora da bude jednostavna i udobna.Hod na visokim potpeticam menja držanje tela. Nosite ono u čemu se dobro osećate i nosite vi odeću, a ne ona vas. Na taj način će sve što obučete izgledati kao apsolutni pogodak – rekla je modna ikona našeg vremena.

Ipak, da joj udobna obuća nije baš uvek prioritet čuvena Poš Spajs otkrila je kada je za britanski modni magazin govorila o tome kakvu obuću ne voli da vidi, ni na svojim zaposlenima.

manekenka Kejt Mos

-Nemamo uniformu za posao. Mislim da je važno da se svi osećaju slobodno da nose sve što žele. Ali ne daj bože da se neko pojavi u Uggs čizmama! - kroz šalu je Viktorija stavila do znanja šta misli o ovim planetarno popularnim čizamama.

 

 

Komentari. (0)

Loading