Didi Janković preterala? Pevačica 'outfitom' iznenadila sve, da li joj pristaje?

Autor:

21.07.2021 17:30

Foto:

Foto:

Stil Didi Janković vrlo često glavna je tema domaćih medija, a i ovog puta svoje pratioce iznenadila je asesoarom za koji se odlučila.



Dijana Janković, poznatija kao Didi J, sa svojim pratiocima vrlo često deli fotografije svojih nesvakidašnjih 'outfita', te pokazuje skupocene odevne komade koje poseduje u svom gardaroberu. Nakon nedavne šetnje kroz Beograd, kada se u izuzetno visokim potpeticama prošetala centrom pomenutog grada, Didi je podelila i fotku na kojoj pozira sa novim naočarima za sunce, čija cena dostiže neverovatnih 560 evra.

Iako se Didi potrudila da skupocene naočare uklopi u svoj 'outfit', određeni broj njenih pratioca smatra da je ovog puta ipak preterala, a da joj pomenuti komad uopšte ne pristaje.

Pročitajte i Preterivanje: Jednogodišnja ćerka Didi Janković kiti muziku

Jedan od komentatora postavio je pitanje 'šta ti je to na glavi', a ova konstatacija prikupila je veliki broj 'sviđanja', što ukazuje na činjenicu da se veliki broj ljudi slaže sa istim.

Šta vi mislite, da li je Didi Janković ovog puta zaista preterala?

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Etika i estetika

21.07.2021 19:20

Koliko je žena ružna to je prosto neverovatno. Podseća me na one klinke u srednjoj koje su bile strašno ružne, ali su bile u tripu da su prelepe... Ničim izazvano.

Ina

26.07.2021 23:16

Ona stvarno misli da je lepa??? Svetska zvezda haha