Jelena Karleuša ponela vintidž kombinaciju u kojoj je blistala pre dve decenije! (foto)

Autor:

31.05.2021 14:00

Foto:

Foto:

Stil Jelene Karleuše vrlo često privlači mnogo pažnje. Njene modne izbore retko koja devojka bi se odlučila da napravi, a svakim novim stajlingom Jelena oduševi sve.



O njenim kombinacijama konstantno se raspravlja, neki je osuđuju, neki je hvale, a kako god da pogledate reakcija nikada ne izostane. Brojne dame širom Balkana zbog Jeleninih izbora stekle su hrabrost da iskažu sebe u pravom svetlu, zbog čega je pevačica sinonim za modu na ovim prostorima, a i šire.

Stil Jelene Karleuše je unikat!

Karleuša je izuzetno aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde svakodnevno sa obožavaocima deli fotografije svojih odevnih kombinacija. Vrlo često pevačica ponese 'outfit' kojim više otkriva, nego što pokriva, a tako je bilo i ovog puta.

Karleuša se odlučila za kombinezon bele boje, sa crnim prugama, gde dominira duboki izrez koji u prvi plan stavlja njene grudi. Kombinezon savršeno pristaje njenoj neverovatnoj liniji, te ističe sve njene atribute. Stajling je upotpunila popularnim kaubojskim šeširom i belim naočarima.

Pročitajte i Tužne reči ćerke Jelene Karleuše odzvanjaju: sve će ovo proći!

Za vrlo kratko vreme fotografije su prikupile veliki broj lajkova i komentara, a interesantna je i činjenica da je pomenuti kombinezon Jelena nosila i pre 21. godinu, što jasno pokazuje da pevačica sa godinama izgleda sve bolje.

Pročitajte i Jelena Karleuša oštro osudila ovo: Mi nismo zlo, mi smo kancer!

Komentari. (2)

Loading
Tijana

31.05.2021 22:06

Ima li njen zivot jos neki smisao?!

Dragana Ivanovic

01.06.2021 09:52

Ima li još ikakva novost osim sta je Karleusa obukla... Iskreno...postalo je dosadno... Posto je zvanicno pevacica,treba da se pise o njenim pesmama I nastupima...e sad...nastupa nema,manekenka nije,ovi stajlinzi nisu primenljivi nigde....tesko da bi u necemu trebalo da se ugledamo na nju,pa je malo zaobidjite... Valjda u Srbiji ima neko da bude lep primer mladim devojkama...