Visoka moda

Jelena Karleuša odlučno prkosi hladnoći - Stajling na kome bi joj pozavidele najveće svetske zvezde! (foto)

Autor:

06.04.2021 11:45

Foto:

Foto:

Stajling Jelene Karleuše ponovo je izazvao veliki broj komentara. Diva je iskoristila sunčan dan kako bi prošetala prolećni 'Versaće' komplet, ipak, obožavaoci su postavili pitanje - da li je lepota zaista preča od zdravlja?



Jelena Karleuša poznata je kao žena od stila, nebrojeno puta do sada svojim smelim kombinacijama oduševljavala je javnost. Inspiraciju u njoj pronašle su brojne žene širom sveta, među kojima su i neke svetski poznate zvezde. Ipak, ovog puta obožavaoci su osim divljenja izrazili i zabrinutost, te su se zapitali da li je zaista bilo vreme za 'outfit' koji je ponela diva.


Karleuša je na snimanje popularne emisije 'Zvezde Granda' došla u pomenutom Versaće kompletu, kojim dominiraju jarke, prolećne boje, te morski detalji. Stajling je upotpunila visokim potpeticama bele boje, te ručnom torbicom iste boje, sa zlatnim detaljima. Pored skupocenih komada, diva je ponela i prepoznatljiv osmeh koji je, slobodno možemo reći obeležio i ovaj 'outfit'.

Pročitajte i Jelena Karleuša uživa na egzotičnom odmoru, a šta za to vreme radi Duško Tošić? (foto)


Dilema s početka teksta i dalje je prisutna. Iako je za nama zaista prelep dan, kojim su dominirali topli zraci sunca, temperatura je bila poprilično niska, a pitanje koje su mnogi postavili - da li je lepota zaista bitnija od zdravlja - ostaje bez odgovora, a šta vi mislite?

Pročitajte i Duško Tošić doneo neočekivanu odluku, kako će na to reagovati Jelena Karleuša?

Anketa

Komentari. (1)

Loading
Anja

11.04.2021 10:52

Ja sam mislila da je "Gloria" casopis koji uredjuju Beogradjanke? Ova zena ne zasluzuje ovoliki prostor u novinama. Nema ni stil, osim sto ima novca. Brendirana skvo. Niti je "diva", jer ne ume da peva. I sama sebe zove "star", sto je nedifinisan pojam. Cega je ona zvezda? Brodveja ili Zvezda Granda? Da li je to onaj program koji forsira hiperprodukciju seljastva, primitivizma, ojkanja i nadpevavanja, cak i za Novu Godinu? Volela bih da se makar vi izdignete iz te bare pune krokodila. Ovo vam je treci prilog o njoj u dva broja.