Nina Badrić objasnila kako se nosi mantil - seksepil s merom za jesenje dane

Autor:

15.10.2020 12:18

Foto: Ata Images

Foto: Ata ImagesNina Badrić, pevačica koju voli čitav region, poseduje seksepil jedne putene žene, koju s razlogom porede s čuvenom italijanskom lepoticom Monikom Beluči.

Ovoga puta Nina Badrić je zagolicala maštu najnovijom objavom na Instagramu, otkrivši da možete biti zavodljivi i ako nosite običan, sivi mantil. Čitav stajling je mek, u jesenjim nijansama, zagasit, ali i te kako romantičan. Počevši od nehajnih talasa u kosi koja je vešto iznijansirana, pa preko mejkapa koji nagalašava oči, do nude ruža koji se savršeno uklapa s tek malo rumenila na jagodicama.

Ne propustite: Nina Badrić ili Severina: Koja je odabrala bolju mini haljinu obožavanog brenda?

Ipak, lagani sivo-bež baloner (nismo sigurni o kojoj je boji reč, jer je u redakciji svi vide drugačije!), stegnut u struku, koji "bezobrazno" otkriva njenu butinu, bio je pun pogodak!

- A napolju hladne kiše padaju... - poručila je Nina uz ovu fotografiju koja je pobudila mnoge komentare. Jer, zamišljen pogled i ruka koja ne dozvoljava da se previše otkrije, povukli su njene fanove da se zapitaju - Nosi li Nina išta ispod mantila?

Ne propustite: Prelepa Nina Badrić iskreno o braku, majčinstvu i udaji u Beogradu

https://www.instagram.com/p/CGNe6rSpc4J/

Nama se čini da odgovor na ovo pitanje nije ni bitan, jer Nina nam je zadala još jedan "domaći zadatak" - da zavirimo u svoje ormare i pronađemo pravi komad odeće koji će biti pun pogodak - seksepil s merom za jesenje dane.

https://www.instagram.com/p/CGVSS_flaIB/

M G

Autor