Nesvakidašnja kombinacija Emili Ratajkovski: prošetala ulicama Njujorka potpuno opušteno

Autor:

12.06.2021 12:25

Foto:

Foto:

Emili Ratajkovski je uvek besprekorno obučena: i kad šeta psa njujorškim ulicama privlači podjednaku pažnju kao kad pozira na crvenom tepihu.



Glumica i manekenka Emili Ratajkovski, koju je proslavilo učešće u spotu Robina Tika za pesmu “Blurred Lines” 2013. godine, poznata je po svojim oblinama i provokativnim, najčešće nagim fotografijama koje postavlja na instagramu. Sa tim nije prestala ni kad je postala mama - tridesetogodišnja lepotica (trideset je napunila 7. juna) porodila se u martu ove godine.

Zaštitno je lice mnogih brendova, zanimljivo je da paralelno sa modeling karijerom gradi i glumačku, a u saradnji sa modnim dizajnerima kreirala je razne kolekcije, kao i jednu svoju. Njena modna marka kupaćih kostima Inamorata ima veliki broj obožavateljki širom sveta.

Profimedia

 

Kad je kežual odevena, dok šeta psa ili gura bebeća kolica marke Versace njujorškim ulicama, sastavni deo njenih odevnih kombinacija su kraća majica, koja je zapravo duga, ali je manekenka podvrne kako bi istakla savršeno izvajan stomak, muške pantalone - najmoderniji kroj ove sezone, bele patike, torbica preko ramena, blejzer sa istaknutim ramenima, obavezan kačket - ima ih u raznim bojama, crne naočare, a od nakita alke i ogrlice u obliku lanaca. Dok je preko dana u sportskom fazonu, na crvenom tepihu ili na modnim dešavanjima oblači izazovne kreacije, najčešće duge haljine na kojima je ili istaknut stomak, ili grudi.

Pročitajte i Emili Ratajkovski novom fotografijom oduševila svetsku javnost: Moj život! (foto)

Gettyimages

 

Sudeći po njenim slikama na instagramu, Emili najviše voli kad je gola. Priznala je da su je kao devojčicu roditelji vodili na nudističke plaže širom Evrope, a onda ju je otac upoznao sa fotografijom nagog ženskog tela kroz svoj rad i rad Helmuta Njutona i Herba Ritsa.

I manekenstvom je počela da se bavi rano, sa 14 je potpisala ugovor sa agencijom Ford Models. Poznata je feministkinja, studirala je Fakultet lepih umetnosti na kalifornijskom univerzitetu UCLA, a danas se bavi kolekcionarstvom.

Komentari. (0)

Loading