Tom Kruz holivudska enigma: Smatra se božanstvom?

Autor:

11.08.2020 14:21

Foto:

Foto:Prava je retkost da jedan holivudski glumac čiji su filmovima po pravilu blokbasteri i kog publika zbog njegove neodoljive harizme obožava, bude do te mere zatvoren za javnost kao Tom Kruz. 

Filmska zvezda već godinama ne daje izjave za medije, a njegov život je potpuna misterija. Javnost najviše intrigira to što je pripadnik Sajentološke crkve, zbog čega, kako se navodi ćerku 14-godišnju ćerku Suri nije video godinama.

Od kako se razveo od glumice Kejti Holms 2012. godine, nijednu emotivnu partnerku nije predstavljao javnosti, a sve informacije u vezi sa njim su na nivou nagađanja.

O razvodu nikada nisu govorili u javnosti, ali čini se da bi to uskoro moglo da se promeni. Naime, glumica je dobila ponudu da gostuje u emisiji „Scientology: Fair Game“ kod glumice i voditeljke Lee Remini koja je i sama bila članica Sajentološke crkve, sve do 2013. godine kada ju je napustila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leah Remini (@leahremini) on Jun 15, 2020 at 5:53pm PDT

 – Većina scijentologa jesu žrtve, to znam jer sam bila deo tog uverenja. Ali gde je Tom, to je neka sasvim drugačija priča. On je vrlo svestan svih zloupotreba koje se događaju u Sajentologiji. On je deo toga. Sajentolozima je rečeno da Kruz samostalno spašava svet, pa se unutar crkve smatra božanstvom. On je odmah do Dejvida Miskaviga – spasilac slobodnog sveta. Kruz nije u istoj kategoriji kao ostali članovi crkve i čak ga zovu ‘gospodin Kruz’ – objasnila je Remini jednom prilikom.

Kejti i Tom su u braku bili punih šest godina, pa ga ona poznaje bolje od svih.  Glumica se nikada nije otvorila da govori u iskustvu koje je doživela sa Tomom a da li će sada pristati da mračne detalje njihovog bračnog života ostaje nam da vidimo.