Neverovatna lepota iz svakog ugla - otkrivena tajna Kejt Midlton!

Autor: Vanja Vladičić

10.09.2020 10:17

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:guliver/getty, instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:guliver/getty, instagramSigurno ste se u nekom trenutku zapitali kako je moguće da pored neverovatno velikog broja fotografa te sumanutog broja fotografija Kejt na svakoj izgleda apsolutno savršeno.

Svi smo imali trenutke kada na fotografijama izgledamo nezgrapno, nesrazmerno ili jednostavno čudno, ali ne i Kejt. Vojvotkinja u svakom momentu razmišlja o pozi, te ne zaboravlja ključne savete o ponašanju pred kamerama, koji su od presudnog značaja za izgled fotografije.

Jedan od stučnjaka za kraljevski protokol otkrio je za strane medije njenu tajnu. Naime vojvotkinja se strogo i pažljivo pridržava svih saveta stručnog tima. Čak i kada je u pitanju puka formalnost kao što je fotografisanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Middleton (@_kate_middleton_royal) on Aug 26, 2020 at 1:53pm PDT

Kejt je vrlo često u situacijama u kojima biva fotografisana sa svih strana, te bi bilo sasvim logično da na nekoj od fotografija ispadne u krajnjem slučaju prosečna, ipak kao što smo rekli to sa Kejt Midlton nije slučaj. Svaka poza, svaki pokret ili položaj promišljeni su do detalja.

Mika Mejer ekspert za protokole i ponašanje u javnosti pojasnila nam je u čemu je ustvari tajna vojvotkinje, šta to ona svesno radi, a šta je jednostavno deo njenog prirodnog šarma.

- Kejt u svakom trenutku ima torbicu na kopčanje, taj način nošenja torbice zovemo 'Kembridž'. Naime, bitno je da je drži s obe ruke, a pritom su prsti prema dole, ova poza je odlična i kad ne znate šta ćete sa rukama, a pogotovo ako ste nervozni - rekla je Mejerova.

Poljuljan imidž vojvotkinje: Kejt Midlton je loša majka?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on Jan 20, 2020 at 1:37pm PST

Sama činjenica da je Kejt deo kraljevske porodice za sobom povlači posebnu odgovornost, pravila koja mora da ispoštuje do najsitnijih detalja, pa i stav, hod i ponašanje prilikom fotografisanja.

- Ovu pozu Kejt koristi u mnogim situacijama, kada hoda, stoji ili razgovara sa nekim. Ključno je da torbicu uvek držite s obe ruke ispred vas i da su vam ramena blago izvijena unazad - otkriva Mejerova za Dejli mejl.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on Jun 9, 2020 at 11:28pm PDT

- Kada stojite, potrebno je da se uverite da su vam nožni prsti usmereni ka napred te spojeni, postarajte se da vam ruke budu takođe spojene, a prsti okrenuti ka dole i stisnuti.

- Kada vežbate ovu pozu, vodite računa da torbicu ne držite jednom rukom - dve ruke su ključne - u suprotnom držanje torbice jednom rukom može da učini da vam ista izgleda napeto.

Iako mnogi torbicu stavljaju pod rame, Mejerova dodaje da je to totalno pogrešno.

Neočekivan povod za novi sukob Megan Markl i Kejt Midlton?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on Mar 3, 2020 at 2:06pm PST

Ukoliko ste imali nedoumice kako da prilikom fotografisanja izgledate savršeno, kao princeza, nadamo se da smo vam neke od nedomuica konačno otklonili, te da ćete na narednom fotošutingu blistati kao što i Kejt blista na apsolutno svakoj fotografiji.