I svetske zvezde ga obožavaju: Ko stoji iza haljine Nine Janković o kojoj cela Srbija priča? (foto)


Detalji svadbe Jelisavete Orašanin  i Miloša Teodosića i dalje pune zabavne rubrike svih domaćih medija, ali ništa manje se ne piše ni o glumici Nini Janković i kreaciji u kojoj se pojavila na venčanju.

Stajling dostojan Holivuda: Da li je Nina Janković zasenila mladu? (foto)

I kao što smo i napisali da je njen stajling bio u svakom pogledu dostojan Holivuda, ispostavilo se da nismo pogrešili. Kreator koji stoji iza ove jedinstvene haljine oblači velike holivudske zvezde!

Talenat mladog kreatora Borisa Kargatića nije promakao magazinu “Gloria”, koja je kroz intervju sa njim otkrila i da je radio sa najvećim svetskim zvezdama poput Bijonse i Ledi Gage, a da je za njegov uspeh “s one strane bare” najviše zaslužna pevačica Niki Minaž koja je naprosto “luda” za njegovim dizajnom.

Boris Kargotić: Avangardni stilista koji je osvojio Niki Minaž, Bijonse i Ledi Gagu


U svojim muzičkim spotovima vrlo često nosi Kargotićeve modele.

Na domaćoj estradi prva ga je zapazila Tijana Dapčević, koja ga je potom preporučila Jeleni Karleuši, a ostalo je istorija. S Karleušom, za koju Boris kaže da mu je svojevrsna muza, uspostavio je  odličnu saradnju.

Ipak, čini se da je prelepa glumica Nina Janković ipak ta koja je pobudila najveće interesovanje u javnosti za ovog mladog i svestanog umetnika, koji se bavi i dizajniranjem nakita, ali i glumom.


Njegov stil se najpre može opisati kao avangardan, a po sopstvenom priznanju voli da koketira sa kičom.


 

Autor: Gloria.rs/M.G.
Foto: Gloria magazin/ Jelena Jovanov, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi