One&Only

Uskršnja čarolija na Jadranu

Autor:

09.04.2024 09:15

Foto: Promo

Foto: Promo

One&Only je ime koje vam garantuje vrhunski, ultraluksuzni dizajn, autentično iskustvo i iskreno gostoprimstvo



Zamislite privatno mestašce na morskoj obali okruženo maslinjacima, masivnim planinama i četinarima. Mirisi borova i morske soli, bisernobeli pesak, tirkizno more...

Upravo takav ugođaj pruža ultraluksuzni rizort One&Only Portonovi, do kog možete stići za samo 40 minuta, kratkim letom iz Beograda. 

Elegantni rizort na Jadranu spreman je da vas dočeka ovoga Uskrsa i priredi užitak za celu porodicu.

Promo

 

Promo

 

U srcu Bokokotorskog zaliva, na mestu gde se vidi najlepše od Crne Gore - plavi Jadran sa jedne i sneg na vrhovima Lovćena sa druge strane ušuškano letovalište u mediteranskom stilu garantuje intiman i hedonistički odmor.

Teško je izdvojiti šta više oduševljava: filmski atraktivna marina, bele peščane plaže, redovi maslina i palmi... Možda je, najpre, to celokupan utisak koji čini da zaboravite na stres i prepustite se uživanju.

Sobe u umirujućim bojama terakote, sa jedinstvenim pogledom, pružaju udobnost koju ne možete ni da zamislite, kao ni gastronomsku avanturu koja vas očekuje u vrhunskim restoranima.

Sabia nudi raznovrsne italijanske specijalitete, La Veranda Montenegrin Steakhouse tradicionalnu crnogorsku kuhinju, dok Tapasake služi autentična jela azijske kuhinje.

Svi će tokom Uskrsa prilagoditi svoje jelovnike prazniku, a centralni praznični događaj biće uskršnji branč, koji će upotpuniti muzički i zabavni program.

Posvetite se sebi i svojim najmilijima, sa kojima vrlo često ne provodite onoliko vremena koliko biste voleli. Probudite se sa očaravajućim pogledom na Boku, otpočnite dan joga sesijom koja će vas nadahnuti i pospešiti vam energiju i potom krenite u šetnju po mediteranskom raju ili odaberite neku od brojnih ekskurzija, poput istraživanja Boke brodom, gde ćete čuti mnoge legende i istorijske zanimljivosti ovog regiona. A možete i prosto sesti u neki od Portonovi barova i restorana i opustiti se uz svoju omiljenu knjigu i odličnu kafu.

Promo

 

Promo

 

Programi KidsOnly osmišljeni su tako da najmlađima priušte vrhunsku zabavu, a roditeljima trenutke mira i intime.

Dok se klinci zabavljaju u potrazi za uskršnjim jajima, učestvuju u igri Pirati sa Jadrana ili gledaju performans mažoretkinja, stariji mogu uživati u neograničenoj mimosi, jutarnjim koktelima i
živahnoj muzici koja stvara atmosferu praznika.

Tu je i One Tribe, centar za tinejdžere, sa vrhunskom zabavom koja će učiniti da se odvoje od telefona i neprestano joj se vraćaju. Ukoliko vam je potrebna regeneracija, Chenot Espace je pravo mesto za to.

Masaže i tretmani u ovom spa centru pomoći će da se vaša energija potpuno obnovi i širok osmeh vrati na lice.

Promo

 

Promo

 

Promo

 

Kako bi dodatno uživali u ovom nezaboravnom iskustvu, gosti mogu iskoristiti posebnu ponudu Adriatic Getaway, koja donosi 20% popusta na sve rezervacije za putnike sa Balkana.

Sve informacije možete dobiti putem telefona +382 31 691 000 ili email adrese reservations @oneandonlyportonovi.com.

Promo

Komentari. (0)

Loading