Zima na moru

Oda ljubavi

Autor:

05.02.2024 10:00

Foto: Promo

Foto: Promo

Priredite voljenoj osobi nezaboravan Dan zaljubljenih u luksuznom rizortu namenjenom hedonistima koji su u potrazi za spektakularnim iskustvima



Ako ste uvereni da vaša ljubav zaslužuje najbolje, imate priliku da od ovogodišnjeg "Dana zaljubljenih" stvorite nezaboravnu uspomenu koja će zauzeti važno mesto u vašem sentimentalnom dnevniku.

Uvereni da zaslužujete najbolje, predstavljamo vam One & Only Portonovi, luksuzni rizort u Bokokotorskom zalivu u kome se spajaju netaknuta priroda, nova rivijera i tihi luksuz.

Promo

 

Ovaj rizort je prva evropska lokacija čuvenog lanca hotela koja čitave godine nudi atraktivne sadržaje osmišljene sa osnovnom idejom da svojim gostima daruje iskustvo koje se arhivira u folderu najlepših sećanja.

Neka vas probude purpurno nebo, nežni poj ptica i zvuk čamaca koji prolaze - prepustite se pesmi prirode i prizorima zbog kojih ćete biti očarani celog dana. Dobro došli u svoju privatnu osmatračnicu života na Jadranu.

Promo

 

 

Promo

 

Bilo da tražite osveženje na prostranim terasama ili radije provodite vreme ušuškani u tihi luksuz raskošnog enterijera, naše sobe su utočišta u kojima možete da se odmarate i potpuno prepustite dok posmatrate kako se svet kreće oko vas.

Praznik za nepca

Nedelja praznika ljubavi u restoranima "La Veranda", "Tapasake" i "Sabia" biće obeležena ekskluzivnijim menijem od četiri sleda, šampanjcem i posebnim poklonom za svaki par, uz specijalni muzički program 14. i 16. februara.

Promo

 

U sva tri restorana gastronomska ponda je jedinstvena, možete birati između najfinijih italijanskih delicija u "Sabiji", zavodljivih ukusa fjužn azijske kuhinje u restoranu "Tapasake" i lokalnih crnogorskih specijaliteta u "La Verandi".

Telesni i duhovni restart

One & Only Portonovi je prvi One & Only koji nudi "Chenot Espace".

U saradnji sa švajcarskim brendom čeka vas transformišuće putovanje ka detoksikaciji i obnavljanju tela na osnovu svetski poznatog "Chenot Method" [®️], sa prilagođenim programima i naučno dizajniranim tretmanima za poboljšanje vitalnosti i optimalno zdravlje gostiju tokom cele godine.

Promo

 

Uživajte u posebnoj ponudi rizorta do 25. marta: boravite tri noći, a platite samo dve, ili priuštite sebi duži boravak - na plaćene četiri noći rizort će vam pokloniti dodatne dve.

Više informacija o ponudi NIGHT ON US pronađite na sajtu www.oneandonlyresorts.com/portonovi

Komentari. (0)

Loading