Promo

Zašto je najbolja prijateljica jedna od najvažnijih osoba u životu?

Autor:

01.04.2024 10:28

Foto: Promo

Foto: Promo

Najbolja prijateljica zauzima posebno mesto u našem životu, razlog je ovo



Svaka od nas ima jednu posebnu osobu u svom životu. Najbolju prijateljicu. Ona je, počev od zajedničkog ljuljanja u parku, sedenja u školskoj klupi, kumstva na venčanju ili krštenju deteta – uvek tu.

Nasmejana kada te vidi srećnu i uvek pored tebe, uz prave reči podrške ili utehe, ako samo i nasluti tvoju zabrinutost.

Upravo taj iskren i dubok odnos dve prijateljice, inspirisao je Avon, multinacionalnu kozmetičku kompaniju kojoj je u fokusu briga o lepoti, zdravlju i osnaživanju žena – da kreira novi miris u svojoj bogatoj parfemskoj kolekciji - Today, Tomorow, Always EVERLASTING!

Promo

 

Za početnu tačku svom novom parfemu, svetski priznati stručnjaci iz Avon laboratorije uzeli su snažnu vezu prijateljica, njihovu međusobnu ljubav ali, i poštovanje i podršku.

Miris tako trajne bliskosti pronašli su u nežnoj aromi bademovog mleka i cveta, kao i buketu cveća, koje su uparili sa modernim, svetlucavim milionima latica neroli cveta i toplim zagrljajem mošusa.

I sve je to upakovano u posebno dizajniranu pink bočicu koja čuva najlepše uspomene na tvoje omiljeno prijateljstvo.

Promo

 

Avon je kompanija koja je od svog nastanka uvek tu da podrži, osnaži i usreći žene i zato 10 dinara od svakog prodatog TTA EVERLASTING parfema, namenjen je Fondu za borbu protiv raka dojke u Srbiji i Crnoj Gori!

Promo

 

TTA Everlasting dostupan je za online naručivanje i u aprilskoj Avon brošuri je, po ceni od 2.490 RSD. Ako poručiš online putem www.avon.rs stiže direktno na tvoju adresu.

Komentari. (0)

Loading