Avon

Eve Become – parfem koji ostavlja utisak

Autor:

03.02.2023 10:28

Foto: Promo

Foto: Promo

Kompanija Avon predstavila parfem sa ekskluzivnim akordom gardenije



Odabir pravog parfema može biti zanimljiv, a nekad izazovan. Parfemi se mogu klasifikovati u različite tipove na osnovu njihovog sastava. Neki od najpopularnijih parfema u sebi sadrže cvetne, citrusne, drvene, orijentalne ili mošusne note. Uz pomoć odabranog parfema možeš da ostaviš upečatljiv i unikatan utisak, na bilo kom mestu, u bilo koje vreme!

Promo

 

Kompanija Avon je dizajnirala poseban miris – Eve Become. Zahvaljujući zavodljivosti ekskluzivnog akorda gardenije, stvara specifičan, personalizovani miris i kreira tvoj, jedinstveni potpis. Jedna od glavnih inspiracija ovog parfema je snažna žena koja teži da postane ono što želi.

Promo

 

Eve Become je delikatan ženski, cvetno-voćni miris, sa jedinstvenim sastojkom cvetnih nota gardenije Augusta koja cveta u određeno vreme i u posebnim uslovima, kako bi stekala superiorno bogatsvo mirisa.

Promo

 

Eve Become je jedinstven parfem koji prati svaki tvoj korak. U ovom prefinjenom mirisu, u bočici u obliku leptira, mahom su cvetni akordi u kome dominira gardenija Augusta. U kombinaciji sa inovativnim mošusom, transformiše se na koži i menja se tokom dana. Svaka žena koja ponese ovaj miris, osećaće se snažno i sofisticirano.

Promo

 

Novi Eve Become parfem dostupan je u brošuri od 1. februara po ceni od 1.599 dinara, kao i na sajtu www.avon.rs.  Možete ga poručiti onlajn, a stiže direktno na vašu adresu!

Promo

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading