Nega noktiju

Ovo će biti najpopularnija boja laka za nokte ovog proleća

Autor:

11.03.2024 15:30

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Boja laka za nokte koja će dominirati ovog prolećaPolako, ali sugirno zima ostaje za nama i ulazimo u, po mnogima, najlepše godišnje doba - proleće. 

Modni trendovi za proleće 2024. uveliko su predstavljeni, a konačno znamo i koja će biti najpopularnija boja laka za nokte. 

shutterstock

 

Kada je o odeći reč, pastelni tonovi su ponovo u modi, ali je zanimljivo da u svet manikira kao vruć trend stiže boja koja je sve samo ne proleće.

Već smo ga videli na noktima nekih slavnih devojaka, a sada je Tik Tok odlučio – najpopularnija boja laka za nokte za proleće 2024. biće "kamena siva".

Društvene mreže ovih su dana preplavili manikiri s noktima u golubje sivoj boji ili, da budemo precizniji – boji sivog kamena.

Pročitajte Šta ne treba oblačiti posle 35. godine - Ovim komadima morate reći ne! (foto)

Zato se upravo sivi lak najavljuje kao najpopularnija boja laka za proleće 2024, a izgleda da su devojke širom sveta oduševljene time, piše hrvatski HELLO!.

Siva boja slaže se sa svim modnim trendovima – od dnevne varijante do kancelarijskog izgleda poslovne žene, pa na zanimljiv način može da osveži vaš prolećni "look".

 

Komentari. (0)

Loading