Nenad Okanović

Ikone na zidu, starinski nameštaj, biblioteka: Nenad Okanović otvorio vrata porodičnog doma (foto)

Autor:

14.01.2024 20:01

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Dom Nenada Okanovića prava je oaza mira i ljubavi



Vezu koju su započeli kao srednjoškolci Nenad Okanović i njegova supruga Željana krunisali su brakom 2004, a u godinama koje su usledile dobili su dva sina, Danila i Trifuna.

Porodično gnezdo uredili su sa stilom, a zahvaljujući fotografijama koje povremeno podeli na Instagramu možemo da vidimo kako dom Nenada Okanovića zapravo izgleda. 

Boško Karanović

 

Dom Nenada Okanovića odiše toplinom kakvu može imati samo prostor koji je uređen sa puno ljubavi, a fotografija koju je jednom prilikom objavio pokazuje koliko je vera značajna u njegovom životu.

Dom Nenada Okanovića spoj je tradicije i modernizma

U dnevnom boravku mogu se videti ikone, a enterijer je dodatno prošaran umetničkim predmetima i slikama. Na jednoj od fotografija možemo videti predivan prizor.

Pročitajte Sahranili ga pa proglasili za heroja - Nenad Okanović besan na svetsku javnost

Naime, sveštenik i članovi porodice okupili su se oko slavskog kolača, a dok se kroz dom Nenada Okanovića prolamala molitva, svi su uživali u toploj porodičnoj atmosferi. 

Instagram

 

Instagram

 

Budući da je veliki gurman i da se odlično snalazi i u kuhinji, gde za svoje najmilije sprema razne đakonije, glumac nije odoleo te je svojim fanovima pokazao prelepu prostranu kuhinju. 

Instagram

 

U prostranoj radnoj sobi smeštena je biblioteka, u kojoj Nenad provodi najviše vremena budući da su mu knjige i edukacija od velike važnosti. 

Televizija K1

 

Dom Nenada Okanovića oslikava njegov ukus i temperament, a poštovaoci glumčevog lika i rada uputili su salvu komplimenata na račun ove prelepe oaze mira. 

Komentari. (0)

Loading