Nina Janković

Praznična dekoracija Nine Janković: Sve je podređeno Vukašinu i Ivanki (foto)

Autor:

21.12.2023 21:13

Foto: Miša Obradović

Foto: Miša Obradović

Jelka Nine Janković oduševila je njene pratioce, za dekoraciju su zaduženi Vukašin i Ivanka



Praznici su pred nama, a sa njima i novogodišnja euforija. Društvene mreže preplavile su fotografije prelepo ukrašenih domova, a nama je ovoga puta pažnju privukla jelka Nine Janković.  

Instagram

 

Aktraktivna glumica je zajedno sa sinom Vukašinom i ćerkom Ivankom dekorisala porodični kutak, dok se iza kamere našao njen suprug Mateja.

Što se tiče boja – plava, crvena, bela i zlatna su ove godine bile njihov izbor. 

Pročitajte Na prozoru bundeve, preko zidova paučina - Pogledajte kako je Nina Janković ukrasila dom, magično (foto)

Novogodišnja jelka Nine Janković, prema mišljenju korisnika društvene mreže Instagram, spada među najlepše ukrašene, a centralni deo zauzela je velika crvena mašna koju je postavila glumičina ćerka.

- Najlepši deo praznika je kićenje jelke! Kada se svi okupimo, biramo najlepše ukrase i šapućemo najveće novogodišnje želje - veselo je poručila Nina. 

 

 

Ukoliko još niste ukrasili dom ili vam je ponestalo ideja, glamurozno okićena jelka Nine Janković može poslužiti kao dobra inspiracija. 

Pročitajte Nina Janković se ošišala i ofarbala, kakva promena (foto)

Imajte na umu da su praznici mnogo više od glamurozne dekoracije, te da je duh zajedništva i radosti ono što prazničnu sezonu zaista čini posebnom.

Komentari. (1)

Loading
Nadica

22.12.2023 22:35

Jedna od najljepših naših glumica i jedina normalna žena,ne krije svoju preskatku decu ! Srecna im svima Nova godina i Bozic♥️ i mnogo sreće ubuduće.