Olivera Kovačević

Jedete slaninu i kajmak, a mršavite: O da, moguće je uz dijetu Olivere Kovačević koja će vam postati omiljena

Autor:

03.10.2023 21:00

Foto: Miša Obradović

Foto: Miša Obradović

Dijeta Olivere Kovačević kao da je magična, veoma brzo skinućete višak kilogramaNekadašnja urednica Radio televizije Srbije, Olivera Kovačević važi za jednu od najzgodnijih dama na našoj javnoj sceni. 

Iako hrabro korača kroz šestu deceniju, može se pohvaliti izvajanom figurom. Ključ dobrog izgleda, pretpostavljate je u načinu ishrane. Dijeta Olivere Kovačević postaće vam omiljena, istovremeno ćete biti siti a zgodni.

Ata Images

 

 

– Manjak hrane organizam prepoznaje kao pretnju – rekla je Olja jednom prilikom.

U njenom slučaju, najvažnije je imati tri obroka dnevno, redovno, i tada ćete zasigurno mržaviti, kako kaže voditeljka, veoma je bitno da pravilno iskombinujete obroke i da pazite na to koliko su obilni. Najveći akcenat joj je na doručku, a tad joj je uvek na stolu hleb bez belog brašna (crni, ražani, od heljde…), puter ili kajmak, jaja, slaninu i kiselo mleko. Ako jede puter i džem, to je uvek onaj bez šećera i zaslađivača.

Miloš Nadaždin

 

 

Dijeta Olivere Kovačević postaće i vama omiljena, evo i zbog čega

Inače opominje da su veštački zaslađivači opasniji za organizam od običnog šećera pa ni napitke s takvim dodacima ne treba piti. Olivera obavezno ruča četiri sata nakon doručka, a dva sata nakon ručka jede neko voće. Inače, voće nikad ne treba jesti za doručak jer stvara kiselinu u želucu.

Od mesa grilovana piletina ili teletina, bez krompira, a ukoliko imate pirinač ili testeninu, onda u tom obroku ne sme biti mesa. Što se tiče večere, riba ili lagana salata su pun pogodak kad je dijeta Olivere Kovačević u pitanju.

Pexels

 

 

Pročitajte Nakon što je smenjena sa mesta urednice, oglasila se Olivera Kovačević - Za tri života mene ne mogu da....

– Preskakala sam doručak, više jela noću nego danju – otkrila je jednom prilikom urednica Zabavnog programa RTS-a.

Kovačevićeva smatra da je ključ savršene linije u pažljivo odabranim namirnicama i kombinovanju jer ugljenih hidrata ima i više nego što mislimo u onim namirnicama za koje smo ubeđeni da su zdrave i odlične za mršavljenje. Na primer, bareni krompir, celer i šargarepa imaju veći glikemijski indeks nego beli šećer.

Komentari. (0)

Loading