Pipa Midlton

Jede čips i čokoladu, a ima telo iz snova: Sestra Kejt Midlton nikada nije bila na dijeti, ovo je trik

Autor:

20.06.2023 14:15

Foto:

Foto:

Sestra Kejt Midlton Pipa posle tri porođaja ima besprekornu liniju, evo kako joj to polazi za rukom



Na venčanju Kejt Midlton i princa Vilijama koje su mediji opisali kao svadbu veka, na trenutak je ipak pažnju uspela da ukrade princezina mlađa sestra Pipa Midlton.

Izgled Pipe Midlton u uskoj dugoj haljini oduševio je sve, a o njenoj vitkoj figuri dugo se pisalo.

Photo by Kirsty Wigglesworth - WPA Pool/Getty Images

 

Danas, posle tri porođaja Pipi i dalje polazi za rukom da ima telo iz snova i to sve zahvaljujući adekvatnoj ishrani, ali i treninzima.

Pročitajte Kejt, nema ljutnje! Novi potez Megan Markl razbesneo kraljevsku porodicu, kako se usudila

Sestra Kejt Midlton trenira plivanje, pilates i skijanje.

- Vežbanje je deo moje nedeljne rutine - objasnila je Pipa i dodala da voli i da džogira.

Guliver Getty Images

 

Uravnotežena ishrana je takođe važan deo koji utiče da izgled Pipe Midlton bude besprekoran, ali ona i te kako da sebi oduška, te se opusti uz čašu vina, a uživa i u čipsu i čokoladi.

Doručak

Pipa Midlton za doručak jede kašu, kuvana jaja, jogurt sa seckanim voćem, tostirani raženi hleb sa jajima i avokadom ili musli.

- Jedem puno kaše ili kuvanih jaja. Takođe, moj uobičajeni doručak je ili običan jogurt sa seckanim voćem i tostiranim semenkama, ovas i orašasti plodovi ili tostirani raženi hleb sa jajima ili avokadom, ili musli sa svežim bobicama na vrhu - objasnila je sestra Kejt Midlton.

Pročitajte Očekivali ste nešto skuplje? Ovo je omiljena maskara Kejt Midlton

Ručak

Ona je za strane medije rekla da se trudi da jede žitarice, ugljene hidrate koji daju energiju i da ima tri obroka dnevno.

- Za ručak jedem puno smeđeg pirinča, sočiva, kinoe i slatkog krompira - rekla je, a onda objasnila na koji način postiže balans u ishrani.

Photo by Tim P. Whitby/Getty Images

 

Vodim zdrav život kroz vežbanje, uravnoteženu ishranu, ali i malo 'nestašnih' stvari - govorim o čokoladi, čipsu i povremenoj čaši vina - iskrena je bila Pipa. 

- Nikada nisam bila na popularnim dijetama ili religiozno vežbala sedam dana u nedelji, ali verujem u pravljenje zdravih izbora - rafinisane ugljene hidrate, poput belog hleba i testenine, treba svesti na minimum, i držati se razumnih veličina porcija - rekla je ona.

Pročitajte Roditelji Kejt Midlton u suzama, britanski dvor nemoćan - Na kraj niko nije ni pomišljao, nezapamćen skandal

Večera

Jedno od Pipinih omiljenih jela za večeru je azijska tunjevina sa salsom od avokada.

- Ovo je briljantno žućkasto i osvežavajuće jelo bogato omega-3 masnim kiselinama, jer sadrži svežu tunjevinu. Pokušajte da pronađete velike odreske tunjevine sa tamno ljubičastim mesom - preporučila je Pipa.

Guliver Getty Images

 

Kozice sa tajlandskim začinjenim pasuljem i divljim pirinčem su takođe lake za pripremu i veoma su ukusne. Pasulj je dobar izvor proteina, ugljenih hidrata, vitamina i minerala, a smeđi pirinač dodaje vlakna - objasnila je ona.

Sestra Kejt Midlton je takođe otkrila da otkako je postala majka, vežba tri ili četiri puta nedeljno po 45 minuta, u zavisnosti od nivoa energije.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading