Exit 2023

EXIT i Coca-Cola zaokružuju najjače festivalsko VR iskustvo događajima u Beogradu

Autor:

16.06.2023 10:12

Foto: Promo

Foto: Promo

EXIT i Coca-Cola zaokružuju najjače festivalsko VR iskustvo događajima u Beogradu



U nekoliko gradova Srbije i Severne Makedonije tokom maja i juna meseca EXIT i Coca-Cola doneli su niz događaja i najbolje festivalsko VR iskustvo u okviru EXITVERSE @ Coke Studio turneje, a upravo ova turneja biće zaokružena glavnim događajima u Beogradu 18. i 19. juna ispred tržnog centra Ušće. Tako će Beograđane u nedelju dočekati Marko Nastić i Vaso, a već u ponedeljak Rescobar i DJ Eye. Početak oba događaja zakazan je za 16h, a traju sve do 22h, dok će ulaz za sve posetioce, kao i do sada, biti besplatan.

Pored moćnog muzičkog programa, u Beograd stiže i najbolje festivalsko VR iskustvo u okviru kog će posetioci imati priliku da virtuelno iskuse EXIT festival sa mesta koja nikome nisu dostupna – tačno pored Davida Guette na Glavnoj bini ili uz Solomuna i Paul Kalkbrennera na mts Dance Areni. Za ovu priliku kreirani su specijalni paketi brendiranih proizvoda, od kojih po jedan sadrži dve VIP ulaznice za EXIT, dok će sva prikupljena sredstva preko EXIT Fondacije biti donirana u humanitarne svrhe.

Promo

 

Cilj ove turneje je širenje energije i duha EXIT festivala, kao i povezivanje lokalnih zajednica sa regionalnom muzičkom scenom. Na ovaj način posetioci svih događaja imaju priliku da uživaju u elektronskoj muzici i dožive jedinstveno EXIT iskustvo u svojim gradovima.

Ekskluzivni Exitov VR projekat prvobitno je predstavljen na Svetskoj izložbi Expo 2020 Dubai, u okviru Srpskog paviljona, i od tada je VR zona sastavni deo svih Exitovih festivala i događaja. Ovaj impresivni audio-vizuelni projekat čine poznate festivalske lokacije snimljene 8K 360 VR kamerom, od kojih su neke u potpunosti nedostupne posetiocima. Priliku da iskuse najbolje svetsko festivalsko VR iskustvo imali su i posetioci EXIT i Sea Dance festivala, u specijalnim VR zonama u okviru festivala, kao i na izdanjima Tomorrow konferencije.

Promo

 

Coke Studio je jedinstvena muzička platforma koja povezuje raznolike talente iz celog sveta kako bi predstavila inovativne i kreativne saradnje u industriji. Platforma okuplja umetnike različitih žanrova, pozadina i stilova kako bi stvorila snažne muzičke doživljaje, promovisala kulturu i zajedništvo. Kroz svoje mnogobrojne sezone, Coke Studio je postao poznat po stvaranju autentičnih spojeva i izvanrednih nastupa.

Promo

 

U EXIT Univerzum od 6. do 9. jula, uz podršku Gorkog Lista, na Petrovaradinsku tvrđavu sleću predvodnici najtraženije turneje na svetu The Prodigy, najveća hip-hop grupa svih vremena Wu-Tang Clan, Gremi rekorder Skrillex, kao i Eric Prydz, Nina Kraviz, Amelie Lens, Indira Paganotto, Alesso, Rico Nasty, Viagra Boys, Epica, Dimitri Vegas & Like Mike, Chase & Status, Sofi Tukker, LF System, Mahmut Orhan, Burak Yeter, Claptone, Keinemusik, Michael Bibi, Hot Since 82, CamelPhat, Ben Böhmer live, Agents Of Time live, Mind Against, Ignite, Wolfbrigade, Midnight, Cockney Rejects, Exciter, Massacre, The Toasters, Dry Cleaning i mnogi drugi.

Promo

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading