Nikos Vertis

Velika grčka muzička zvezda uoči beogradskog koncerta otkrila koliko je bliska sa našim pevačima

Autor:

13.06.2023 12:43

Foto: Promo

Foto: Promo

Nikos Vertis uskoro će održati koncert na TašmajdanuNikos Vertis, Grk čiji su koncerti mesecima unapred rasprodati, a numere beleže više stotina miliona pregleda na YouTube-u, imaće svoj prvi koncert u Srbiji 29. juna na Stadionu Tašmajdan, u organizaciji Skymusic-a.

Gost na prestoničkom nastupu biće mu Saša Kovačević, koji je jedan od nekoliko domaćih izvođača (Aco Pejović i Dara Bubamara su takođe među njima) koji su prepevali Vertisove pesme, pa će publika imati jedinstvenu priliku da čuveni hit „Živim da te volim“ čuje i u originalnoj Nikosovoj izvedbi - „Thelo na me nioseis“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikos Vertis (@nvertis)

Vertis je nedavno iskreno progovorio šta misli o tome za srpske medije, koji su bili njegovi gosti u jednom poznatom klubu u Atini: „Pesme Ace i Saše na srpskom zvuče predivno.

Oni su predivni umetnici i njihov način pevanja je vrlo lep. To je najvažnija stvar kad date svoje pesme nekom drugom umetniku i izvođaču, da oni tu pesmu izvedu srcem. Drago mi je i jako sam srećan da su to moji prijatelji uradili tako dobro“.

On je tom prilikom otkrio da li prati našu muziku i da li ima prijatelje među Srbima: „Vašu muziku dosta pratim, nemojte me pitati za imena, jako sam loš sa imenima“, uz osmeh je rekao Vertis i dodao da ima mnogo prijatelja među srpskim pevačima i muzičarima.

Poznato je da je Nikos veliki prijatelj i sa Željkom Joksimovićem, koji mu je bio gost na nastupu pre nekoliko godina u Atini. Tada su dvojica vrsnih pevača zajedno izveli čuvenu evrovizijsku numeru „Lane moje“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikos Vertis (@nvertis)

Nikosov jedinstveni glas i stil brzo su privukli pažnju grčke muzičke industrije i ubrzo je postao jedan od najpopularnijih pevača u zemlji, a ubrzo i širom sveta. Tokom svoje karijere objavio je brojne albume, uključujući „Pos Pernao Ta Vradia Mou“, „Mono Gia Sena“ i „An Eisai Ena Asteri“.

Njegova muzika kombinuje elemente pop, narodne i tradicionalne grčke muzike, a beogradski koncert predstavlja pravu priliku za doaću publiku da po prvi put uživo oseti energiju i emociju koju Nikos Vertis donosi na pozornicu.

Ulaznice za Vertisov koncert na Tašmajdanu mogu se naći na sajtu efinity.rs, putem besplatne aplikacije
efinity, u TC Rajićeva (I sprat) i na blagajni Štark Arene.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading