Avon

Kompanija Avon predstavila jedinstveni mat ruž koji hidrira i neguje usne

Autor:

01.03.2023 13:49

Foto: Promo

Foto: Promo

Hydramatic Matte ruž – za punije i nežnije usneJeste li znali da su ruževi za usne najpopularniji proizvodi za šminkanje? Nijedan drugi proizvod ne može tako značajno uticati na celokupan izgled kao ruž za usne. Ruž za usne je neizostavni deo make-up rutine skoro svake žene, ali nije svaki ruž podjednako dobar. Veliki broj žena i devojaka voli ruževe sa mat završnicom, ali često se desi da takvi ruževi dodatno isušuju usne. 

Kompanija Avon mislila je na vaše usne i zato vam predstavljamo novi Hydramatic Matte ruž za usne – jedinstveni mat ruž za usne sa hidrirajućim hijaluronskim jezgrom koji ćete obožavati. Ovaj ruž neguje tvoje usne iznutra, hidrira ih i ne isušuje, pa one deluju punije i nežnije. Uz raskošnu i postojanu boju, hidrirajuće hijaluronsko jezgro ovog mat ruža pruža negu i zaštitu u isto vreme.

Ako su vaše usne suve, za vas je najbolji hidratantni ruž za usne. Hydramatic Matte ruž sadrži više od 50% sastojaka koji hidriraju i štite kožu. Tvoje usne su odvažne i hidrirane u isto vreme zbog posebnog mat efekta sa hijaluronskom kiselinom. Zaboravi na osećaj suvoće i uživaj u raskošnoj boji sa mat završnicom, koja dodatno neguje tvoje usne!

Očarajte sve oko sebe lepim usnama sa novim Hydramatic Matte ružom koji će ih učiniti senzualnim. Uživajte u dugotrajnom efektu i širokom sprektru dostupnih boja.

Novi Hydramatic Matte ruž za usne dostupan je u Avon brošuri od 1. marta po ceni od 799 dinara, kao i na sajtu www.avon.rs.  Možete ga poručiti onlajn, a stiže direktno na vašu adresu!

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading