Ana Kokić ostvarila san: Verujem u čuda

Autor:

13.02.2022 13:23

Foto:

Foto:

Pevačica Ana Kokić ispunila je sebi želju, a univerzum joj je rekao DA



Pevačica Ana Kokić ispunila je sebi novogodišnju želju - da poseti Island. Ovaj daleki kutak sveta našao se u njenoj mašti jer je kolevka Aurore Borealis.

Polarna svetlost, jedna od najfantastičnijih prirodnih pojava, koja svojom magijom opčinjava avanturiste i lovce na lepotu, pojavljuje se baš na Islandu, ali, nestalna, ne prati utvrđeni ritam, te se mnogima dešavalo da pređu ogromne razdaljine, a da ih Aurora ne udostoji svog prisustva.

Pročitajte i Ana Kokić otkrila dobro čuvanu tajnu - Ženski kvaliteti došli do izražaja (Foto)

Međutim, ako nešto želite dovoljno jako, to će vam se i ostvariti - kažu mudri ljudi, a Ana potvrđuje svojim primerom.

Ona je, naime, došla na Island istog dana kad i čarobna svetlost, koja je pevačicu "posećivala" svake večeri, što je zaista retkost ili, kako ona kaže, čudo!

- Verujem u čuda! Jako sam želela ovo da doživim i verovala sam da će mi se ostvariti san, ali nisam mogla ni da zamislim da je ovoliko lepo! Nestvarno! Ovakve uspomene su nešto što život čini magičnim - počela je oduševljeno Ana, koju je lepota inspirisala da motiviše svoje pratioce na Instagramu i da s njima podeli magiju koju je nedavno doživela.

Pročitajte i Konačno otkrila svoj emotivni status - Ana Kokić detaljno o svom ljubavnom životu

- Sanjajte, putujte, istražujte, usudite se da zamislite želju koja će vas u prvi mah možda i uplašiti koliko je nerealna! Danima sam imala tremu i pitala se DA LI ĆU JA BITI TE SREĆE DA SE POJAVI KADA BUDEM NA ISLANDU?! I pojavila se! I pojavljuje se svako veče otkako sam ovde! Kažu ljudi DUGO JE NIJE BILO, PRAVO JE ČUDO ŠTO VEĆ NEKOLIKO VEČERI OBASJAVA NEBO! A ja samo pomislim koliko sam srećna zbog toga! HVALA UNIVERZUME! - napisala je Ana uz objavu prekrasnih fotografija.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading